Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun, ‘Ben Yaptım Oldu’ diye yönetilecek bir şehir değil !

İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz…

İskenderun, ‘Ben Yaptım Oldu’ diye yönetilecek bir şehir değil !Web
TV

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Öztürk Çolak, CHP İskenderun İlçe Teşkilatında düzenlediği toplantıyla aday adaylığını resmen açıkladı.
CHP’de yaptığı görevleri anlatarak kendini tanıtan Öztürk Çolak,partide gençlik kollarında başlayan siyaset serüvenine kısa bir süre de olsa il başkanlığı yaptığını hatırlatarak, 10 yıl da Payas Belediye Başkanlığı görevini yaptığına dikkat çekti.
İskenderun sevdasının 1975 yılında gençlik kollarında yönetim kurulu üyeliğiyle başladığını belirten Öztürk Çolak, parti örgütlerinde emeği olmayan insanların bu memlekette belediye başkanı olmak istiyorum deme hakkı olmadığına vurgu yaptı.
Kendi insanına sahip çıkmayı, kendi insanıyla beraber olmayı ilke edindiğini belirten Çolak, insanına sırtını kesinlikle dönmeyeceğinin altını çizdi.
İskenderun’un ‘Ben Yaptım Oldu’ diyerek yönetilecek bir şehir olmadığını belirten Öztürk Çolak, İskenderun’u meslek örgütleri ve bölge halkıyla beraber ortak akılla yöneteceğinin altını çizdi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin de yaptığı konuşmada, bugün sonsuzluğa uğurlanan CHP İskenderun eski İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ı rahmet ve minnetle andı.
 
 
 
 
 
 
 
İskenderun, ‘Ben Yaptım Oldu’ diye yönetilecek bir şehir değil ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar