Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Denizciler’de ÖZEL Buluşma…

HBB’nin İmkanları Hatay’ı Sıfırdan İnşa Etmeye Yeter !

Denizciler’de ÖZEL Buluşma… Web
TV

Politika   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Özel, İskenderun Denizciler Mahallesi’nde düzenlenen teşekkür yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ahmet Sarı’ın ev sahipliğinde Yıldız Konak Restoran’da gerçekleşen yemek, genel seçimlerde Denizciler halkının verdiği desteğe teşekkür etmek amacıyla verildi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni AK Parti’li yapmak için verilen mücadeleye dikkat çeken Abdülkadir Özel, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları, bütçesi, Hatay’ı sıfırdan inşa etmeye yeter. Battı çıktı projesinin aynı ölçülerde başka illerde yarı fiyatına ve çok kısa sürede bitirildiğine şahit olduk. İnanmayan gitsin baksın. “ diyerek iddalı konuştu.
Denizciler Mahallesi halkına her seçimde AK Parti davasına verdikleri desteğe teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, her türlü engelleme girişimlerine rağmen Türkiye’nin demokrasi yürüyüşünü güçlendirerek ilerlediğine vurgu yaptı.
İstanbul Havalimanının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle “bir zafer anıtı” olduğunu belirten Abdülkadir Özel, “milletin önüne çıkarılan bütün engellemelere rağmen, milletin yürüyüşünün durdurulamayacığının zafer anıtı” dedi.
Türkiye’nin dört bir koldan uğradığı saldırıları savuşturmayı başardığını belirten Abdülkadir Özel, yakın tarihte gerçekleştirilen tüm ihanet hareketlerini sıralayarak örneklerle anlattı.
Yerel seçimlere doğru aday ve belediye başkanı profili konusunda da açıklamalarda bulunan Özel, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’li olduğu dönemde hizmetlerin bir lütuf olarak gösterilmeyeceği bir belediyecilik anlayışının hakim olacağına vurgu yaptı.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Denizciler’deki teşkilat buluşmasında belediye başkan adayının tanımını da yaptı: “Bize en yakın aday sahada çok çalışacak adaydır. Bize en yakın aday sözü özü bir, hizmetlerle farkını konuşturacak adaydır. Adayın gündemi millet olacak, Proje üretecek, halkla içi içe olacak, dedikodu yapmayacak, Denizciler’i denizle buluşturacak. İskenderun’u tertemiz yapacak, çevre illerle yarıştıracak. Parka, yeşile önem verecek. Çok çalışacak. Halk kimi istiyorsa, o aday olacak. Halkın vaatleri bizim vaatlerimiz olacak. Aday adaylarına sesleniyorum; tek ilkeniz halka hizmet olsun.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne gelince, anahtarı alana kadar buradayım. İlçelere eşit hizmet nasıl yapılır, herkes görecek. Hatay’ı sıçratmakla mükellefiz. Gösteriş diye değil adam gibi hizmet edeceğiz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
Denizciler’de ÖZEL Buluşma…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar