Skip Navigation Links

Melekler Sonunu Getiremedi

1 Kasım Perşembe günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi 74-77’lik skorla kaybeden Hatay’ın Melekleri, Avrupa arenasındaki ilk yenilgisini ald

Melekler Sonunu Getiremedi

Spor   A+a-

Ülkemizi bu sene EuroLeague Women’da temsil eden iki takımdan biri olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, ikinci hafta karşılaşmasında Letonya temsilcisi TTT Riga’yı konuk etti.
 
1 Kasım Perşembe günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi 74-77’lik skorla kaybeden Hatay’ın Melekleri, Avrupa arenasındaki ilk yenilgisini aldı.
 
Karşılaşmaya Jones, Paris, Snytsina, Abdelkader ve Johnson ilk beşiyle başlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor, ilk çeyreğe hızlı başladı. Rakibinin hızlı hücumlarla bulduğu sayılara karşılık pota altından Paris ve Johnson ile karşılık veren ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor ilk çeyreği 21-18 önde tamamladı.
 
Mücadelenin ikinci çeyreğine iki takım da savunmadaki sertliğini arttırarak başladı. İki takım da pota altından skor üretmekte zorlanınca dış atışlara yöneldi. Devrenin sonlarına doğru Paris ile boyalı alanda etkili olan mavi-beyazlılar, Abdelkader’in son saniyede serbest atışlardan bulduğu sayılarla soyunma odasına 41-39 önde girdi.
 
Hatay Büyükşehir Belediyespor:74-77: Ttt Riga
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada mücadele gücü yüksek oyun hâkimdi. Ev sahibi Hatay temsilcisi konuk takım Riga’nın sert savunmasına dış atışlarla karşılık verdi. Başa baş ve çekişmeli geçen üçüncü çeyrek 57-54 Hatay Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
 
Baştan sona çekişmeli geçen mücadelenin son çeyreği adeta nefesleri kesti. Savunmada adam paylaşımını iyi yapan ve hücumda yakaladığı pozisyonları değerlendiren Letonya temsilcisi, karşılaşmayı 77-74 kazandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet