Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yıldırım Alpay Ocağına Döndü!

Görüşmelerin Sonu Adaylıkla Sonuçlanır mı?

Yıldırım Alpay Ocağına Döndü!

Politika   A+a-

 Uzun yıllar önce İskenderun Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini başarıyla yürüten ve birkaç yıldır da MHP ile arasına mesafe koyan İşadamı Yıldırım Alpay, dünkü MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt’u ziyaretinin ardından mevcut Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu’nu ziyaret ederek MHP’deki görüşmelerini sürdürüyor.
 
MHP ile arasındaki buzları eriten Yıldırım Alpay’ın Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ile görüşmesi, yıllar önce başkanlığını yaptığı ocağa geri döndüğü yorumlarına neden oldu.
 
Alpay’ın bir sonraki görüşmesinin eski Ülkü Ocakları Başkanı, MHP İskenderun İlçe Başkanlığı ve de Milletvekili Adayı İbrahim Gül’le olması bekleniyor.
 
Yerel seçimlerde cumhur ittifakının olmayacağının açıklanmasının ardından hızlanan görüşme trafiğinin sonucunda Yıldırım Alpay’ın MHP’nin İskenderun Belediye Başkan Adayı olup olmayacağını merak konusu.
Yıldırım Alpay’ın ziyaretini İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu paylaştığı fotoğraf ve yazdığı şu notla duyurdu; “İskenderun Ülkü Ocakları eski başkanlarından sayın Yıldırım Alpay ocağımızda bizleri ziyaret etti. Gündemle alakalı sohbet ve istişarelerde bulunduk.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar