Skip Navigation Links

Çiftçilerin Sorunlarını Çözmek İçin Yola Çıktı

Arsuz’da CHP’den Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan Edip Gökpınar, 25 yıllık muhtarlık deneyimi ile 40 yıllık

Çiftçilerin Sorunlarını Çözmek İçin Yola ÇıktıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 yaş sebze meyve ticareti birikimini Arsuz çiftçisinin yararına kullanmayı hedefliyor.
Arsuz çiftçisinin iki önemli sorunu olduğunu belirten Edip Gökpınar, çiftçi üzerindeki aracı-tüccar baskısı ve iflasın eşiğine gelmiş DSİ Sulama Kooperatifi gerçeği.
Arsuz’u yönetmeye talip tüm belediye başkan aday adaylarına başarılar dileyen Edip Gökpınar, halkın teveccüh göstererek seçtiği belediye başkanıyla sorunların çözümüne katkı vermek için çalışacağını söyledi.
Arsuz Belediye Meclisi’nden çiftçinin sesi olmak, narenciye üreticisi başta olmak üzere tüm çiftçilerin mağduriyetine neden olan aracı-tüccar baskısından kurtarmak, kooperatifleşmeyi belediye ve kaymakamlık öncülüğünde yapabilmek için göreve talip olan Edip Gökpınar, “Arsuz çiftçisi gerek narenciyede gerekse de maydanoz üretiminde tüccar ve aracı baskısı altında. Bilindiği üzere, Arsuz limonu ve maydanozu, ihracat değeri oldukça yüksek iki ürün. Çoğu çiftçi tüccar ve aracılar tarafından mağdur edilirken, kooperatifleşme konusunda bir adım atılmış değil. Arsuz Belediye Başkanı ve Kaymakamı öncülüğünde kooperatifleşmeyi gerçekleştirebilirsek, bölge çiftçisini büyük bir riskten, baskıdan, aracı ve tüccar oyunlarından kurtarabiliriz.” Dedi.
Edip Gökpınar, Akçalı Çay Mahallesi’nde 25 yıl muhtarlık yaptığını hatırlatarak, bürokrasi tecrübesiyle Arsuz’da tüm mahallelerin sorunlarının çözümüne, belediye başkanı ve idaresiyle birlikte el ele vererek katkı sunmak arzusunu dile getirdi.
 
 
 
 
 
 
 
Çiftçilerin Sorunlarını Çözmek İçin Yola Çıktı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet