Skip Navigation Links

Bu Muhtar Belen’de Çok İş Yapar !

Hatay’ın Belen ilçesi Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Sedat Ulus,

Bu Muhtar Belen’de Çok İş Yapar !

Politika   A+a-

 muhtarlıktan çok mahallenin kangren olmuş sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyor.
Mahalle muhtar adayı gibi değil de belediye başkan adayı gibi çalışan Belen Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Sedat Ulus, uzun yıllardır sıkıntısı hissedilen sağlık ocağı, anaokulu gibi sorunların çözümü için şimdiden çaba sarfederken, Belen Belediyesi’nden çocuk parkı ve mevcut çocuk parklarına aydınlatma talebiyle de dikkat çekiyor.
 
Yerel seçimlerde Belen’de hangi siyasi partinin adayı iktidar olursa olsun iyi ilişkiler kurararak mahallenin eksiklerini tamamlamaya, yeni projeleri mahalleye getirmeye gayret edeceğini belirten Sedat Ulus, mahalle halkının sağduyusuna güvendiğini söyledi.
 
Belen’in tertemiz havasıyla bölgenin önemli bir yaşam merkezi olduğuna dikkat çeken Sedat Ulus, “mahallemizin en büyük eksikleri sağlık ocağı, anaokulu, çocuk parkları ve aydınlatma olarak karşımıza çıkıyor. Bu sorunların çözümü için şimdiden yoğun çaba sarfediyorum. Halkımız da teveccüh gösterip oylarıyla beni muhtarlık görevine getirirse mahallemizi sadece Belen’de değil, çevre ilçeler arasında örnek teşkil eder bir hale getirmek mümkün olacaktır” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet