Skip Navigation Links

Arsuz’u 12 ay canlı tutacak projeler üretilecek!

Arsuz’un geleceğine katkı ve yön vermek için yola çıkan CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Metin Toparlak, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi

Arsuz’u 12 ay canlı tutacak projeler üretilecek!Web
TV

Arsuz   A+a-

  Gökhan Gökpınar’ı ziyaret ederek özel açıklamalarda bulundu.
Arsuz’un hak ettiği yerde olmadığını belirten Metin Toparlak, turizm hedeflerine koşan, tarım ve balıkçılık alanında doğru planlama ile üreticisi mutlu bir Arsuz hayalini dile getirerek, kentleşme ve nüfus yoğunluğunun önemli bir bölümünü oluşturan Karaağaç Mahallesi’nin daha fazla yatırımı hak ettiğini söyledi.
Toparlak, bereketli bir yıldız futbolcu tarlası olan Arsuz Karaağaçspor’un her türlüğü desteği fazlasıyla hak ettiğine de vurgu yaptı.
Arsuz’un onlarca doğal imkana sahip bir güzelliğe sahip olduğunu hatırlatan Metin Toparlak, sadece üç aylık yaz sezonuyla değil, 12 ay hareketli ve canlı bir Arsuz için güçlü bir turizm altyapısına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
Arsuz’da 30 yıldır turistik tesis işletmeciliği yapan Metin Toparlak, yatırımcıların gözdesi bir Arsuz için öngördüğü altyapı yatırımlarının geç kaldığına dikkat çekerek, Arsuz’a her şeyden önce bir kimlik kazandırmak gerektiğinin altını çizdi.
Belediye Başkan Aday Adayı Metin Toparlak yaptığı açıklamada, Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinin gördüğü ilginin çok daha fazlasının Arsuz’a kazandırılacak kimlik ve yapılacak yatırımlarla mümkün olabileceğini söyledi.
 
 
 
Metin Toparlak açıklamasının ayrıntılarında şöyle konuştu;
“1966 doğumluyum, 30 seneden beri Arsuz’da işletmecilik yapıyorum. Belediye Başkan Adaylığı sevdam Arsuz’u daha iyi yerlere getirmek, daha güzel yaşanabilir bir Arsuz yaratmak için hayallerimi, insanlarla fikir alışverişi yaptığımda o insanların Arsuz’u görmek istedikleri şekilde bir yer yaratmak için birilerin ortaya çıkması gerektiğine inandım. Geçmişten bugüne siyasetle ilgilenmeye başladım. Daha önce de belediye başkan adaylığım olmuştu, şimdi de tekrar aday oldum.
30 senenin getirdiği bir işletmecilik var. Yaşadığınız yer aynı olduğu için orada yapılması gereken eksikler ön plana çıkıyor. Orada insanlarla görüştüğümüzde de Arsuz hak etmediği bir yerde. Arsuz’un Türkiye de ve Dünya da isim olması gereken bir yer. Arsuz bana göre Dünya’nın en iyi yerlerinden biri. Tarihi olarak Arsuz çok iyi bir konumda fakat o tarihi biz ön plana çıkaramıyoruz. Arsuz çok iyi turizm beldesi olması gereken bir yapıya sahip ama Türkiye de hak ettiği yerde durmuyor. Buraları inşaatlara boğmadan dağa güzelliklerini bozmadan ortaya çıkararak yatırım yapmalıyız. Yapılması gereken yatırımlarımızı, altyapımızı, üstyapılarımızı organize edip geleceğe hazırlamalıyız. Bunu sadece bir belediye başkanı yapamaz, halkla beraber yapmalıyız.
Arsuz bir kimlik sahibi olmalı, o kimliği kazandırmalıyız. Turistlerin Arsuz’a gelmeyişi, gelecek olsa bile istihdam yok. Otel sayımız yeterli değil. Bir an önce altyapısını ve üstyapısını hazırlayıp, orayı gerçekten yaşanabilir özendirilecek şekle getirmeliyiz ki yatırımcıların gelmesini sağlamalıyız.
Karaağaç bizim için çok önemli, Karaağaç’ta geçmiş de olsa altyapı çalışması yapılmaya başlandı. Karaağaç’ın en büyük sorunlarından biri nüfusu çok büyük, yapısal olarak tüm binalar ve nüfusa dayalı yerleşim büyük olduğu için onu iyi bir planlamayla daha iyi şekle sokmamız gerektiğine inanıyorum. Sahili özellikle çok daha iyi organize edilip plajlarının halka açık olması şekilde düzenli ve temiz kullanım haline getirmek istiyorum. Orada yaşayan insanların nefes alacağı bir yer olacak, dışarıdan gelen insanların imrenerek baktığı bir sahil olsun istiyorum. Ayrıca Organize Sanayi Bölgemiz var, bacasız fabrikalarımız var oraların daha iyi bir şekle getirilip düzenlenmesi gerektiğine inanıyorum. Biz bunları yaparken orada yaşayan insanların bizlere destek olmasını, sorunları ikaz etmesini bekleyeceğiz. En önemli şeylerden biri de bu. “
Arsuz’u 12 ay canlı tutacak projeler üretilecek! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet