Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ferdi Karataş’tan Kötü Haber!

Cansız Bedeni Bulundu…

Ferdi Karataş’tan Kötü Haber!Web
TV

Yaşam   A+a-

 Hatay'da Asi Nehri'nde alabora olan kayıktan düşerek kaybolan 16 yaşındaki çocuğun arama çalışmalarından üzücü haber geldi.
Kaybolan 16 yaşındaki Ferdi Karataş’ın cansız bedeni, arama kurtarma çalışmalarına katılan Flytürk ekibinin drone desteğiyle bulundu.
Ferdi Karataş’ın cansız bedeni, Köhürlü Mahallesi köprüsüne 50 metre mesafede İnsani Yardım Vakfı ile birlikte arama kurtarma çalışmalarına destek veren Flytürk dronları tarafından bulundu.
 
Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı Bağlı DEGAK 10 Özel Tim Komutanlığı Dalgıçları çalışmalarında Ferdi Karataş'a ulaşamamıştı.
Edinilen bilgiye göre, Samandağ ilçesinde önceki gün akşam saatlerinde Çöğürlü mevkisinde arkadaşlarıyla beraber kayıkla balık tutmaya çıkan Ferdi Karataş ve yanında bulunan 2 arkadaşı, kayığın alabora olmasıyla nehre düştü.
16 yaşındaki Ferdi ile beraber akıntıya kapılan iki arkadaş vatandaşlar tarafından kurtarılırken, Ferdi Karataş'a ulaşılamadı.
Sabahın erken saatlerinde başlayan arama çalışmaları ilk olarak Samandağ Çevlik Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından droneler ve su altı robotlarıyla yapıldı. Aramalara daha sonra, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanlığı Bağlı DEGAK 10 Özel Tim Komutanlığı dalgıçları da katıldı.
Akşam saatlerine kadar süren arama çalışmalarda 6 kilometrelik alan tarandı ve herhangi bir ize rastlanmamıştı
 
 
 
 
 
 
 
Ferdi Karataş’tan Kötü Haber! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar