Skip Navigation Links

İSTE Rektörü Türkay Dereli’den Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesin başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.

İSTE Rektörü Türkay Dereli’den Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
İSTE Başarılı Çalışmalara İmza Atıyor
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sayın Rektörümüz bilgisi, birikimi ve tecrübesiyle İSTE’de başarılı bir şekilde görev yapmaktadır. Belediye olarak bizler üniversitemiz kurulduğundan beri işbirliği içinde olduk olmaya devam edeceğiz. Kentimizin ve bölgemizin geleceği için üniversitemiz önemli bir rol oynamaktadır. Rektörümüz ile sürekli diyalog halindeyiz. Üniversitemizden gelen her türlü fikre öneriye faaliyete her zaman büyük önem veriyoruz ”dedi.
Sürekli İletişim Halindeyiz
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli ise Yeni kurulmasına rağmen İskenderun Teknik Üniversitesi olarak birçok başarılı proje imza attık. Yüksek eğitim ve öğretim faaliyetleriyle çağımızın gerektirdiği mesleki ve teknik donanıma sahip bireyler yetiştirerek ülkemizin insan gücü potansiyelini arttırmak hedefindeyiz. Kaliteli eğitim anlayışını esas alarak üretken, mesleki anlamda tanınırlık ve saygınlık ile tüm ihtiyaçlara cevap verebilen bölgesinde lider üniversite yolunda hızla ilerliyoruz. Belediye Başkanımızla da sık sık bir araya geliyoruz. Çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunuyoruz ”diye konuştu.
Ziyarette Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli’ye belediyenin yaptığı hizmetler hakkında geniş ve ayrıntılı bilgiler verirken, ayrıca, nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet