Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

SOYDAN, HB Aday Adaylığını İGC'de Açıkladı

Akparti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı eski milletvekili Mehmet Soydan,

SOYDAN, HB Aday Adaylığını İGC'de AçıkladıWeb
TV

Politika   A+a-

halkın görüşlerini alarak bu yola çıktığını söyledi.
İGC’de basın mensupları ile sohbet toplantısı yapan Soydan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘erken kalkan çok yol alır’ sözünü dinleyerek erken yola çıktığını belirtti.
 
Her zaman halkla beraber siyaset yaptığını, kamuoyunda oluşan karşılıkla aday adayı olduğunu belirten Soydan, şunları söyledi:
‘’Geçtiğimiz günlerde yerel yönetimler başkanımız ‘her ile bir Tayyip Erdoğan lazım’ demişlerdi. Ben de Hatay da Tayyip Erdoğan olmak için yola çıkıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Belediyesi’ndeki çok başarılı çalışmalarını herkes biliyor. Biz de bu çalışmaları Hatay da gerçekleştirmek istiyoruz. Hatay Halkı’nı sadece belediyecilik de değil kalkınmada da önderlik, liderlik yapabilmek için yola çıkıyoruz. Biz dağın o tarafını da bu tarafını da temsil edebilir nitelikteyiz. Hatay’ın her açıdan bütünleşmeye ihtiyacı var. Kısır çekişmeler yerine daha büyük hedeflere yönelmemiz gerekiyor. Dolayısıyla, hem halkımızın desteğini görüp hem kandime güvenimin tam olması nedeniyle aday adayı oldum. Tabi ki gayret bizden takdir Allah’tan. Hatay Büyükşehir’i kazanacağız diye yola çıkıyorum. Aday adaylığı, adaylık için değil, Büyükşehir’i kazanacağız iddiasıyla yola çıkıyorum. Biim için maceraya, tanınmaya ihtiyacımız yok. Biz icraat yapmak için bu yoldayız. Siyasette düşe kalka tecrübe kazandık.Memleketteki insanların yüzlerini güldürebileceksek bu göreve talibiz.’’
Soydan, ‘’yerel seçimlerde de Cumhur ittifakı olarak nasıl bir süreç izlenebilir?’’ sorususuna ‘’buna genel merkezimiz karar verecek. Biz de buna göre hareket edeceğiz.’dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık, aday adaylığını açıklayan Mehmet Soydan’a başarılar diledi.
 
SOYDAN, HB Aday Adaylığını İGC'de Açıkladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar