Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu kenti birlikte yöneteceğiz

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bozdoğan, Akdeniz Gençlik Kulübü’nü ağırladı…

Bu kenti birlikte yöneteceğiz

Politika   A+a-

 Akdeniz Gençlik Kulübü Başkanı Onur Ağca ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ersan Ağca, Mehmet Yaran, Bestami Okur, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan’ı ziyaret etti.
 
19.10.2018
 
“Denizciler ve Sarıseki çevresindeki gençlerin bir araya gelerek sosyal aktivitelerde öncülük yapıyorsunuz. Yaptığınız çalışmaları destekliyor ve alkışlıyorum.” Diyen Belediye Başkan Aday Adayı Bozdoğan, Akdeniz Gençlik Kulübünün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu iletti. Gençlik hareketini önemsediğini vurgulayan Bozdoğan, yapılacak çalışmaları gençlerle birlikte omuz omuza yürüteceklerini, yönetime geldiklerinde de gençlik ile birlikte hareket edeceklerini kaydetti.
 
“Çağdaş şehircilik anlamında sizden hizmet bekliyoruz”
 
İskenderun’un belediyecilik alanında ciddi anlamda hizmet beklediğini ifade eden Akdeniz Gençlik Kulübü Başkanı Onur Ağca, “Başkan” diye hitabettikleri Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan’a kentin geçmiş dönem belediyecilik çalışmalarından örnekler vererek “Çağdaş şehircilik anlamında sizden hizmet bekliyoruz” dediler.
 
“Projelerimizle geliyoruz”
 
Belediye Başkanı olması halinde kent için yaşama geçirilecek projeler üzerinde gençlerle fikir alışverişinde bulunan Ahmet Bülent Bozdoğan, çocuklar, gençler, kadılar, üniversiteye hazırlanan gençler, üniversiye mezunu gençler, kırsal kesimde yaşayanlar için sosyal projelerden, belediye hizmetlerine, belediye hizmetlerinden tarım sektörüne kadar geniş bir yelpezede projeleri yaşama geçireceklerini kaydetti.
 
Ziyaretin sonrasında İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Bülent Bozdoğan, Akdeniz Gençlik Kulübü Başkanı Onur Ağca ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin anısına objektiflere poz verdiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar