Skip Navigation Links

Hatay Büyükşehir Belediyespor Gözünü 2.Lig’e Dikti

2018-2019 Bölgesel Lig C Grubunda mücadele edecek olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Engelliler Basketbol takımı, sezona iddialı bir şekilde giriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Gözünü 2.Lig’e Dikti

Spor   A+a-

Yeni sezona güzel umutlarla girmeyi planlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor Engelliler Basketbol Takımı, hanesine 3 önemli isimi ekledi. Takımda yapılan değişikliklerle bu sezonki iddiasını koruyan Hatay temsilcisi, İbrahim Gür, İlker Eker ve Gazi Satar ile anlaşarak, 2. lige çıkma adına önemli bir kadro oluşturdu.
HBB Tekerlekli Sandalye Basketbol Sorumlusu Serkan Çelik, çalışmalara 2 ay önceden başladıklarını ve haftada 2 idman ile 2.lig hedefleri doğrultusunda yol aldıklarını belirtti. Amaçlarının güçlü bir ekip kurarak, yıllardır özlemini çektikleri 2.Lige çıkmak olduğunu dile getiren Çelik, gruptaki tüm takımlara başarılar dileyerek centilmence bir sezon olmasını temenni ettiklerini söyledi. Öte yandan yeni transferlerin takıma kazandırılmasında, Kulüp Başkanı Mehmet Maden ve Metin Savaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.
İlk Karşılaşma 18 Kasım’da
Yeni sezonun ilk maçını kendi evinde oynayacak olan Hatay Büyükşehir Belediyespor Engelli Basketbol Takımı, 18 Kasım 2018 Pazar günü Antakya Spor Salonunda Adana Martı takımı ile karşılaşacak. Sezonun ilk maçına tüm basketbol severler davetlidir.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet