Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Veysel Cıncık Güven Tazeledi

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunu cemiyet basın merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Veysel Cıncık Güven TazelediWeb
TV

Medya   A+a-

 Divan başkanlığını Ufuk Aktuğ’un yaptığı genel kurulda, üyelikleri Bilgin Güzelaydoğdu ile Halit Tunç yaptı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti kongresinde, Veysel Cıncık başkanlığında Rızkullah Terbiyeli, Sabahattin Uygun, Hilmi Diken, Yılmaz Akpınar, Gökhan Gökpınar, Banu Ulaşan, Ahmet Seher, Murat Tat yeni dönemde görev yapmak üzere yetki aldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İskenderun Gazeteciler cemiyeti genel kurulunda konuşan Başkan Veysel Cıncık, göreve geldikleri günden bu yana meslek grubunda birlik ve beraberliği hakim kıldıklarını ve bir çok sosyal sorumluluk projesiyle de basın camiasını bir arada tutmayı başardıklarını söyledi.
Mesleki sorunların çözümü ve gazetelerin yaşadığı sıkıntıları dile getiren Veysel Cıncık, gazetecilik mesleğinin tükenme noktasını belirterek, bu konuda acil tedbirler alınması gerektiğini ifade etti.
Başkan Cıncık konuşmasında, meslekte emeklilik yaşına gelen isimlerin yerine gelecek dönemde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni genç gazetecilere bırakma arzusuna vurgu yaptı ve genç gazetecilere de “Hazır olun!” mesajı verdi.
Başkan Cıncık, geçtiğimiz yıllarda 3 dönem başkanlık görevini başarıyla yürüten Şehmus Aslan’a da Onursal Başkanlık ünvanının yeni yönetim kurulu tarafından verileceğini söyledi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na adaylıktan çekilen Erdal Yılmaz yaptığı konuşmada, görev yaptığı yönetim kurulunda yapıcı olmaya ve katkı vermeye çalıştığını belirterek, üyelerin tamamını kucaklayan bir anlayışın benimsenmesi, mesleki sorunların çözümü konusunda katkı vermeyi sürdüreceğini söyledi.
Faaliyet ve denetim kurulu raporunun oy birliğiyle geçmesi sonrası yeni yönetim kurulu seçimine geçildi.
Başkan Veysel Cıncık ve yönetim kurulunun oy birliğiyle seçildiği genel kurulda, Yönetim Kurulu Üyeleri Rızkullah Terbiyeli, Sabahattin Uygun, Hilmi Diken, Yılmaz Akpınar, Gökhan Gökpınar, Banu Ulaşan, Ahmet Seher, Murat Tat yeni donemde görev yapmak üzere yetki aldı.
 
 
 
 
Veysel Cıncık Güven Tazeledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş