Skip Navigation Links

Arsuz İçin Yaptıklarımız Ortada …

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,İGC üyeleriyle kahvaltılı basın toplantısında Karaağaç Payidar Restoran’da bir araya geldi.

 Arsuz İçin Yaptıklarımız Ortada …  Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle kahvaltılı basın toplantısında Karaağaç Payidar Restoran’da bir araya geldi.
Bugüne kadar İlçe belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerin bir özetinin sunumunu yapan Başkan Culha, önümüzdeki seçimlerde yeniden aday olduğunu da söyledi.
Özellikle Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde toz toprak içindeki cadde ve sokakların altyapı ve kanalizasyon çalışmaları yapılacağı için asfaltının bekletildiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, önümüzdeki dönemde yeniden belediye başkanı seçilmesi halinde imar revizyonu sorununu çözmeye gayret edeceklerinin mesajını verdi.
Özellikle turizm altyapısının güçlendirilmesi yönünde yürüttükleri çalışmalara vurgu yapan Başkan Culha, Arsuz’un yatırımcı çekecek düzeye gelmesi için çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin 1/100.000’lik çalışmayı bitirdiğini ve önümüzdeki süreçte 1/5000’lik çalışmayı yapacağını hatırlatarak, imar revizyonu süreci hakkında da bilgiler verdi.
Arsuz’un öncelikli sorunlarının çözümü için verdikleri mücadeleye dikkat çeken Belediye Başkanı Nazım Culha, festivaller ve sosyal belediyecilik çalışmalarını konuşmasında öne çıkardı.
Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde başlayan altyapı ve kanalizasyon çalışmalarının 50 yılın özlemi büyük bir proje olduğunu belirten Başkan Culha, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte altyapı ve kanalizasyon konusunda meclisten ödenek yetkisi verilmesi yönündeki sıkıntıları aşmak için verilen mücadeleden önce, devlet yatırımı olmasına rağmen elektrik, Telekom ve doğal gaz altyapısı için verdikleri mücadelenin bölgeye hizmet olarak karşılık bulduğunu hatırlatarak, cümlelerinin sonuna doğru ise sürekli eleştiri yapanlara hizmetlerin en büyük yanıt olduğunu söyledi.
Sosyal belediyecilik faaliyetleri başta olmak üzere, yapılan tüm hizmetlerin sunumunu konu başlıkları halinde yapan Başkan Culha, Arsuz ilçe belediyesinin, imkanları dahilinde yapabileceği tüm hizmetleri gerçekleştirme gayretini ifade ederken, Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere devletin kurumlarının yaptığı hizmetleri ‘Kendisi yapmış gibi’ sahiplenme gayretinde hiçbir zaman olmadığına vurgu yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 Arsuz İçin Yaptıklarımız Ortada …   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet