Skip Navigation Links

İki Buçuk Ayda Yardımsız 27 Kilo Verdi

Hatay Kırıkhanlı Murat Can Güder, azmetti 125 kilodan 97 kiloya iki buçuk ayda düştü.

İki Buçuk Ayda Yardımsız 27 Kilo VerdiWeb
TV

Sağlık   A+a-

 İstanbul’da üniversitede okurken düzensiz beslenme nedeniyle 125 kiloya kadar ulaşan Murat Can Güder, kilolarından rahatsız olunca zayıflamaya karar verdi. Doktor ya da diyetisyen desteği almadan beslenme alışkanlığını değiştirerek zayıflamaya karar veren Murat Can Güder, unlu mamüllerden, şekerli gıdalardan uzak durarak ve düzenli spor yaparak iki buçuk ayda 27 kilo vererek kırılması zor bir rekora imza attı.
Doktor ve diyetisyen desteğinden çok doğru beslenme yöntemleri ve düzenli spor yapmanın önemine dikkat çeken Murat Can Güder şöyle konuştu:
“Daha önce 125 kiloya kadar ulaştım. Daha sonra rahatsız olabileceğimi hissettim, kilomdan rahatsız olmaya başladım. Kendi çabamla spor ve diyet yaptım. Şu an 97 kiloyum, daha vermem gerekiyor.
Yemek yemeği kesmek çözüm değil, yeterince yemek yiyip spor yapmak kilo verilebilir. Günde 1-2 saat koşu yapıyorum, futbol oynuyorum, şeker ve ekmekten uzak duruyorum. Hedefim bir ayda 90 kiloya düşmek.” dedi.
Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Baba Ömer Faruk Güder, oğlu Murat Can Güder’in zayıflamada ki kararına ailecek destek olduklarını belirterek şöyle konuştu:
“Yemeği çok seviyor. Üniversiteden geldikten sonra azim ve kararlılık gösterdi. Annesi ayrı ayrı yemek yapıyordu. Hamur işi biz yiyorduk ama kendisi kesinlikle yemiyordu, tavuk ve sebzeyle besleniyordu. İki buçuk ayda 125 kilodan 97 kiloya düştü.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İki Buçuk Ayda Yardımsız 27 Kilo Verdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet