Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Suriye'den 2 Terörist Daha Türkiye'ye Getirildi

Suriye'deki Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın

Suriye'den 2 Terörist Daha Türkiye'ye Getirildi

Gündem   A+a-

 şehit edilmesi eylemine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında 2 terörist daha Afrin'de yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ile Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın şehit edilmesi eylemine katıldıkları iddiasıyla 9 kişinin Hatay 2. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığı hatırlatılarak, soruşturma kapsamında eyleme katıldığı iddiası bulunan iki şüphelinin daha Afrin/Raco bölgesinde yakalanarak 22 Eylül 2018 tarihinde Türkiye'ye getirilip gözaltına alındığı belirtildi.
Şüpheliler R.B.A. ve R.H.M.'nin kollukça ve Cumhuriyet Başsavcılığına müdafi huzurunda ifadeleri alınıp, Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma kapsamında elde edilen deliller dikkate alınarak, "Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olmak, Kasten Öldürmek ve Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozmak" suçlarından Hatay 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandığı kaydedildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar