Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hoş geldin “Deniz” Bebek

Başak - Sedat Sahilli çifti aşklarının meyvesine kavuştu.

Hoş geldin “Deniz” Bebek

Magazin   A+a-

Arsuz’da medya ve matbaa sektöründe işletmecilik yapan Arsuz Haber imtiyaz sahibi Sedat Sahilli ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor.
 
İskenderun Özel Palmiye Hastanesinde Op. Dr. Ali Yeter’in gerçekleştirdiği doğum operasyonuyla Başak Sahilli sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.
 
Op. Dr. Ali Yeter, başarılı bir doğum gerçekleştiğini belirterek Anne ve bebeğin sağlığının iyi olduğunu söyledi.
 
Arsuz Sahilinde 07.07.2017 tarihinde dünya evine giren Sedat – Başak Sahilli çifti sağlıklı bir bebeklerinin dünyaya gelmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “Evliliğimizin ilk meyvesine kavuşmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Allah herkese böyle mutluluklar nasip etsin. Doğumu başarılı bir şekilde gerçekleştiren Op. Dr. Ali Yeter ile doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
 
Sedat – Başak Sahilli çifti iki kişilik ailelerine katılan bebeklerine “ Deniz Sahilli “ ismini verdiklerini ifade ederken yanımızda olan, sevincimizi paylaşan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
8. Gün Gazetesi WEB TV olarak Sahilli Ailesine yeni katılan minik Deniz’e ‘dünyaya hoş geldin’ diyor, Başak ile Sedat Sahilli çiftine hayırlı olsun diyoruz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş