Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AVM ve Turizm Yatırımları Ağırlıklı Olacak…

Hatay’ın Arsuz ilçesinde geleceğe dair umutlar yatırımcıların ilgisiyle büyüyerek devam ediyor.

AVM ve Turizm Yatırımları Ağırlıklı Olacak… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz’a değer katacak projeler için hazırlıklarını sürdüren bir Arsuz sevdalısı yatırımcı Mehmet Okan, projelerin hazırlıklarını sürdürüyor.
Türkiye’nin saygın yatırımcılarından Mehmet Okan önderliğinde Arsuz'a yönelen Okan Corporation A.Ş., yakın gelecekte önemli turizm yatırımlarının sinyallerini veriyor.
Arsuz’da ilk yatırımını 1984 yılında Okan sitesi ile gerçekleştiren Gantur Turizm İnşaat San, Tic A.Ş., Okan Konut Yapım İnşaat San Tic A.Ş., Okan Corporation A.Ş., yıllar sonra yönünü Arsuz’a çevirme kararı aldı.
Okan Corporation A.Ş. Arsuz Yatırımları Danışmanı İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Bozkurt, şirketin yatırımlarını Arsuz’a yönlendirmesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, 12 villa ile başlayacak adımların yakın gelecekte turizm yatırımlarıyla taçlanacağına vurgu yaptı.
Okan Corporation A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Okan, 1984 yılında yapılan 124 dubleks villadan oluşan Okan Sitesi’ne ilave 12 villa yatırımı ile Arsuz’a yatırım kararı aldıklarını belirterek, AVM ve turizm yatırımları için de hazırlıklarının sürdüğünü söyledi, projelerinin ayrıntıları konusunda da bilgi vermedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AVM ve Turizm Yatırımları Ağırlıklı Olacak…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar