Skip Navigation Links

HBB’den Personellerine Kişisel Gelişim Eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, iş ve özel hayatlarındaki kişisel gelişimlerine katkı sağlamak

HBB’den Personellerine Kişisel Gelişim Eğitimi Web
TV

Eğitim   A+a-

 amacıyla personellerine kişisel gelişim eğitimi vermeye başladı.
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen eğitimde iletişim teknikleri ve beden dili hakkında bilgiler veren eğitmen Sevilay Doğan, günlük hayatta yaşanan çeşitli konulardan da örnekler vererek personele doğrular ve doğru bilinen yanlışları anlattı.
 
Beş gün sürecek olan eğitimde öfke kontrolü, stres yönetimi, hitabet, sunum teknikleri ve takım çalışmaları hakkında bilgilerin de verileceğini belirten yetkililer, diksiyon eğitimi ve motivasyon hakkında da personellere bilgiler verileceğini açıkladı.
 
“PERSONELLERİMİZİN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMALARI ADINA EĞİTİMLER VERİYORUZ”
 
Verilen eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan HBB İnsan Kaynakları Eğitim Şube Müdürü Ömer Hamali, “ Hatay Büyükşehir Belediyesi personellerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları adına eğitimler veriyoruz. Bugün başlayan eğitimimizde personellerimize iletişim teknikleri ve beden dili hakkında önemli bilgiler verildi. Eğitimlerimiz beş gün sürecek. Eğitimin sonunda personellerimizin kendilerini daha iyi ifade edeceklerini ve çalışma hayatlarına da olumlu bir şekilde yansıyacağını düşünüyorum ” açıklamalarında bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB’den Personellerine Kişisel Gelişim Eğitimi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet