Skip Navigation Links

Grafiker Ali Gökay gözyaşları arasında toprağa verildi…

İskenderun'da faaliyet gösteren İz Reklam sahibi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meslek Komite üyesi,

Grafiker Ali Gökay gözyaşları arasında toprağa verildi…

Yaşam   A+a-

 CHP İskenderun İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Yusuf Gökay, Ekol Matbaası sahibi Ahmet Gökay ile Hicran Bağırsakçı’nın sevgili kardeşleri Ali Gökay (51) yaklaşık yedi ay önce yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak 15 Eylül 2018 cumartesi gecesi yaşama veda etti.
 
Bir süredir İskenderun’daki özel bir hastanede tedavi gören son olarak aynı hastanenin Yoğun Bakımına alınan Ali Gökay, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama veda etti.
 
Matbaa ve reklam sektöründe grafik ve tasarım işleriyle uğraşan merhum Ali Gökay, sektörün tanıdığı aranılan ve sevilen grafikerlerden biriydi. Ali Gökay’ın yaşama erken veda etmesi ailesini, yakınlarını, arkadaşlarını ve sektör temsilcilerini üzüntüye sevk etti.
 
Grafiker Ali Gökay’ın cenazesi İskenderun Yenişehir Mahallesi 15. Sokaktaki baba evinden dualar eşliğinde saat 14’de alındı ve gözyaşları arasında Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Tören sırasında aile fertlerinin ve tüm yakınlarının oldukça üzgün oldukları gözlendi.
 
Gökay Ailesi mezarlık içinde başsağlığı dileklerini aldıktan sonra taziyeleri Yenişehir Mahallesi 15. Sokak içinde kurulan taziye çadırında kabul etmeye başladı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet