Skip Navigation Links

Belediye Personeline Yapılan Saldırıya Kınama

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Tüm-Bel-Sen Hatay Şube yönetimi, Arsuz belediye personeline yapılan saldırıyı kınadı.

Belediye Personeline Yapılan Saldırıya Kınama

Gündem   A+a-

Başkan Culha, olayın yargıya taşındığını belirterek, saldırıya uğrayan personeline her daim destek olacaklarını ifade etti. Tüm Bel-Sen Hatay Şube yönetimi de konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Geçtiğimiz günler de Arsuz Belediyesinde insanlığa sığmayacak bir olay yaşanmıştır. Arsuz Belediye Personeli, Sendikamız Tüm Bel-Sen üyesi işini yapmaktan ve belediyenin menfaatlerini korumaktan başka bir düşüncesi olmayan Kenan Yavuz arkadaşımıza, belediye borcu olan Ekrem Murt, yanındaki Serkan Murt isimli şahıs tarafından belediye önünde darp edilmiştir. Ekrem Murt’un bir siyasi partinin disiplin kurulunda olması işin diğer bir acı boyutudur. Sosyal Medya üzerinden Kenan Yavuz arkadaşımıza destek veren ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara da tehdit savurmaları da çabasıdır. Yargıya taşınan bu darp olayında Yüce Mahkemelerimizin bu olayla ilgili en doğru ve en adilane kararı vereceğine olan inancımız tamdır. Kenan Yavuz arkadaşımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtiyor, bu eylemi yapan ve yaptıranları da Tüm Bel Sen Hatay Şubesi olarak kınıyoruz”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet