Skip Navigation Links

Yelken Kursunu Tamamlayan Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü’nün (7-18 yaş) Optimist Yaz Kursları tamamlandı.

Yelken Kursunu Tamamlayan Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Eğitim   A+a-

Beş dönem olmak üzere iki haftalık gördükleri eğitimler sonucu 7-18 yaş arası 40 kursiyer öğrenci Yelken Yaz Okulu'ndan sertifika almaya hak kazandı.
İskenderun Yelken İhtisas Kulübü'nde uzman eğitimciler Gökhan Durkal ve Sergen Cihnioğlu tarafından teorik ve pratik olarak verilen eğitimlerde öğrencilere; rüzgar kuvveti, yön kavrama, teknik terimler, rotalar, denizci düğümleri, tekneye hâkim olma, şamandıra dönüşleri hakkında eğitimler verildi. Gördükleri eğitimler sonucu kursu başarı ile bitiren öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.
İskenderun Yelken Kulübünde düzenlenen sertifika törenine, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Başarılı yelkencilere sertifikalarını İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu verdi.
Sertifika töreninde konuşan İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu “Her sene geleneksel olarak verilen kurslarımız bu yılda devam ediyor. Geçtiğimiz yıllara nazaran bu yıl katılım daha fazla. Bu oldukça memnuniyet verici. Temennimiz bu sporcularımızın ileriki hayatlarında iyi bir kaptan, iyi bir yelkenci ve kendini iyi yöneten kişiler olarak toplumumuza hizmet etmesidir. Hepimiz denizimi temiz tutma ve koruma bilinciyle hareket etmeliyiz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Tüm sporcu gençlerimiz ve çocuklarımızın rüzgârı bol olsun" diye konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet