Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İzmir'de Hatay Rüzgarı

Bu yıl 87'ncisi düzenlenen İzmir Enternasyonel Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açarken, 8 bin 500 yıllık geçmişiyle birçok medeniyete ev sahipliği ya

İzmir'de Hatay Rüzgarı

Kültür Sanat   A+a-

7 Eylül Cuma günü ziyaretçilerine "Merhaba" diyen fuarda Hatay'ın tarihini, kültürünü, medeniyet birikimini misafirleriyle paylaşan Hatay Büyükşehir Belediyesi standı ilk günden büyük ilgi gördü.
 
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'dan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a kadar birçok konuğu ağırlayan "Gastronomi Kenti Hatay" sahip olduğu zenginlikleri misafirlerine tek tek tanıttı.
 
Hatay'ın sahip olduğu güzellikler karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen misafirler, tüm bu değerlerin dünyayla tanıtılması için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve emeği geçenleri tebrik etti.
 
Henüz ilk gün olmasına rağmen yerli ve yabancı birçok konuğu kent zenginlikleriyle dolu stantta ağırlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, gösterilen ilgiden oldukça memnun.
 
16 Eylül'e kadar kapılarını açık tutacak olan fuarda yerli ve yabancı binlerce misafiri ağırlayacak olan Büyükşehir yetkilileri, tüm bu zenginlikleri merak eden herkesi fuara ve yerinde görmek için Hatay'a davet etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar