Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay Günlerinde Geri Sayım Başladı

26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul-İBB Maltepe Etkinlik alanında,

Hatay Günlerinde Geri Sayım Başladı

Kültür Sanat   A+a-

 Hatay Valiliğinin yetkilendirmesi ve İBB’nin yer tahsisi ile HATİAB Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği tarafından düzenlenecek olan HATAY TANITIM GÜNLERİ etkinliğinde tüm hazırlıklar tamamlandı.
 
Hatay’ı Neden Görmeliyiz? Hatay’a Neden Yatırım Yapmalıyız? sorularına cevapların olacağı, Hatay’ın tarihi, kültürel, turizm, sanayi, tarım ve gastronomi zenginliklerinin tanıtılacağı HATAY TANITIM GÜNLERİ etkinliği büyük bir reklam kampanyası ve medya desteği ile 26 Eylül’de İBB Maltepe Sahil Etkinlik Alanında misafirlerini ağırlayacak.
 
Bu yıl Hataylı esnaf dışında başka illerden esnafların katılımcı olarak stantlara alınmadığı etkinlik için Hataylı esnaflarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı tüm fuar standlarımız dolmuştur.
 
HATIAB Başkanı İbrahim Güder;’ Bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak sanayi,turizm, ayakkabı ve mobilya sektörlerinin yer alacağı tanıtım günlerimizde Hatay’ın gastronomi zenginliğinin yanı sıra farklı sektörlerdeki zenginliklerini de tanıtmış olacağız’. Hatay’ın tüm zenginliklerinin Hatay Tanıtım Günlerinde yer alması misyonumuz olan ‘HATAY İKİNCİ İSTANBUL OLMALIDIR’ söylemimizin de alt yapısını hazırlamış olacaktır. Tanıtım Günlerindeki temel amacımız Hatay’ın sahip olduğu değerlerin farkındalığını sağlamak,Hatay ekonomisini büyüterek istihdamı arttırıp işsizliği azaltmak ve Neden Hatay’ı Görmeliyiz? Neden Hatay’a yatırım yapmalıyız? sorularını cevaplamaktır.’dedi.
 
HATİAB’Başkanı İbrahim Güder, Hatay Tanıtım Günlerine olan ilgive güvenden dolayı başta Hatay Valimiz Sayın Erdal Ata’ya olmak üzere İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, Hatay Ticaret Odaları, Esnaf Odaları, Belediyeler STK’lara, OSB Yönetimlerineve tüm Hatay esnafına teşekkürlerini İletti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş