Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, millet olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini belirtti.
Osmanlı Turan Ocakları Akdeniz Bölge Teşkilat sorumlusu Demirkan Kaya, İl Başkanı Salih AK kaya ve İskenderun ilçe Başkanı Osman Esen ile Şehidimiz J.Asb.K.Çvş.Metin Kıldış'ın anne ve babası İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Osmanlı Turan Ocaklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kendi geleceğimize yön vermek ve devletimizi, milletimizi daha ileri götürmek istiyorsak; önce geçmişimize, kültürümüze ve tarihimize sahip çıkmalıyız. Ülkemiz gençliğinin vatanına, milletine, devletine, bayrağına sahip çıkması çok önemli. Bu çerçevede yapmış olduğunuz faaliyetlerde sizlere başarılar diliyorum” dedi.
Osmanlı Turan Ocakları Akdeniz Bölge Teşkilat sorumlusu Demirkan Kaya ise millet olarak bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek,” Osmanlı Turan Ocakları olarak hiç bir menfaat gözetmeden bayrağın ve milletin yanındadır. Derneğimiz başta Ankara olmak üzere pek çok il ve ilçede temsilcilikleriyle hizmet vermektedir. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.
Şehidimiz J.Asb.K.Çvş.Metin Kıldış'ın anne ve babasının ziyaretinde konuşan Başkan Seyfi Dingil,” Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz. Her daim sizlerin yanındayız” dedi.
Şehidimiz J.Asb.K.Çvş.Metin Kıldış'ın anne ve babası ise desteklerinden ve yakın ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar