Skip Navigation Links

Başkan Culha'dan Karaağaç spor Yönetim Kurulu'na Yanıt !!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, geçtiğimiz günlerde Karaağaç spor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt verdi

Başkan Culha'dan Karaağaç spor Yönetim Kurulu'na Yanıt !!

Spor   A+a-

Başkan Culha açıklamasında, iddiaları reddetti ve spor kulüplerine yaptıkları yardımın yasalar ve imkânlar ölçüsünde devam edeceğini ifade etti. Başkan Culha'nın açıklaması şöyle: Sevgili hemşehrilerim; Geçtiğimiz günlerde bir spor kulübü yöneticilerimizin zamanlaması itibari ile manidar bulduğumuz sosyal medya açıklamaları sonrası bir cevap verme zarureti doğmuştur.
Farklı üsluplara ve tehditlerine rağmen ilkelerinden taviz vermeyen bir başkan profilinin kendilerine ağır geldiğinin farkındayız. Açıklama sahiplerinin sporu, politikaya, gençlerimizin alın teri ve heyecanı üzerinden alet ederek bir fayda bekleme gayretlerini esefle izliyoruz.
Spora ve sporcularımıza imkanlarımız dahilinde vermiş olduğumuz maddi ve manevi desteğimizin manşetlerde yer almamasının, buradan politik bir kazanım elde etme zihniyet ve beklentisine sahip olmadığımızdan kaynaklandığını özellikle belirtmek isteriz. İlçemiz dahilinde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerimize kanun ve mevzuatta öngörülen en yüksek limitten gerek ayni, gerekse nakdi yardım her sene yapılmıştır, yapılmaya devam edecektir. Bahse konu talihsiz açıklamada değinilen sosyal tesisin tahsis edilmesi konusunda ise tahsisi talep edilen tesisin mülkiyeti belediyemize değil milli emlak müdürlüğüne ait olması nedeniyle, ilgili yasalar gereği herhangi bir kuruma veya kulübe tahsis edilmesinde belediyemizin herhangi bir tasarruf ve müdahale yetkisi bulunmamaktadır. Belediyemize ait tesislerinde yine ilgili yasalar gereği ihale edilmeden verilmesi mümkün değildir. Kaldı ki diğer belediyelerde benzer saha ve tesis tahsisi uygulamalarının mahkeme tarafından bozulduğuna dair birçok emsal karar mevcut ve yönetimin bilgisi dahilindedir. Hal böyle iken Yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamanın, kulüp menfaatlerini gözetmekten çok birtakım siyasi hesap ve amaçlarının bir sonucu olduğunu değerlendiriyoruz.
Açıklamada değinildiği gibi spora ve sporcuya mesafeli bir duruş sergilememiz söz konusu değildir. Özellikle İlçemizi BAL Liginde temsil eden Karaağaç spor Kulübümüzü ve sporcularımızı maddi manevi olarak destekliyoruz. Ve tüm bu art niyetli sabote girişimlerine rağmen gönül bağımız ve desteğimiz kesintisiz bir şekilde devam edecektir. Temennimiz siyasi birtakım hedef ve beklentisi olanların sporu, sporcuları ve spora gönül vermiş hemşehrilerimizi kendi siyasi hesaplarına alet etmeden, beklentileri paralelinde siyaset mecrasında yer almalarıdır. Kendilerine yakışacak olanın da bu olduğunu düşünüyor takdiri siz saygıdeğer hemşehrilerimize bırakıyoruz …
Kamuoyuna ve halkımıza saygı ile duyurulur...
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet