Skip Navigation Links

Ercan Yıldırım TOBB-BİS Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının genç ve dinamik başkanı Ercan Yıldırım Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Barış İçin Sanayi Yönetim Kurulu üyeliğin

Ercan Yıldırım TOBB-BİS Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Ekonomi   A+a-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Barış İçin Sanayi (TOBB-BİS) Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş.'nin 17 Ağustos 2018 Cuma günü TOBB Etü yerleşkesinde gerçekleşen olağan genel kuruluna katılan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, TOBB-BİS Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş.'nin 10 kişilik yönetim kurulu üyeliği içerisinde yer aldı.
TOBB-BİS Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şekeroğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan olağan kongrede divanın oluşturulmasının ardından şirket faaliyetleri anlatıldı ve seçimlere gidildi.
Yapılan seçimler sonucunda Ahmet Şekeroğlu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Barış İçin Sanayi (TOBB-BİS) Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş.'nin yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilirken yönetim kurulu üyelikleri ise; Ercan Yıldırım, Necati Gültekin, Yusuf Gedik, Kamil Aslan, Osman Geliş, Erkut Temiz, Mehmet Erbekli, Mahmut Fırat ve Ali Fatoğlu'dan oluştu.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım yaptığı açıklamada; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin iştiraklerinden biri olan Barış İçin Sanayi (TOBB-BİS) Organize Sanayi ve Teknoloji Bölgeleri A.Ş.'nin 17 Ağustos 2018 tarihinde olağan genel kurulunu yaptık. Bu genel kurulda şahsımı yönetim kurulu üyeliğine layık gören TOBB Yönetimine ve tüm üyelerimize şükranlarımı arz ediyorum. İlimizi ve ilçemizi temsil noktasında şahsımıza tevdi edilen bu görevi layıkıyla yapmak temel hedefimiz olacak" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet