Skip Navigation Links

Çözüm Odaklı Başkan: Ercan Yıldırım!

İskenderun Körfezi, ticari çeşitliliği ve hareketliliği ile Türkiye’nin ve hatta Dünya’nın gözde merkezlerinden bir yer.

Çözüm Odaklı Başkan:  Ercan Yıldırım!

Ekonomi   A+a-

 Demir çelik, boru, profil, limancılık, sac, kömür, filtre, narenciye ve daha bir çok sayabileceğimiz ürün çeşitliliği ve hizmetler İskenderun Körfezi’nde büyüyerek devam ediyor.
Ne İskenderun ne de Payas, ne Erzin ne de Osmaniye ve hatta ne Ceyhan ne de Yumurtalık’ı bireysel olarak ele almak mümkün değil.
Bölge büyük bir enerji terminali, demir çelik, boru, profil ve filtre üssü olmakla birlikte günlük tüm limanlardaki hareketlilikle birlikte bir lojistik üs konumunda.
Tüm krizler ve Dünya’daki finansal hareketlilikten de bu nedenle anlık etkilenen bu sektörlerin ayakta durması, ihracat yapması Türkiye ekonomisinin büyümesi açısından çok önemli.
Dev bir ekonominin kalbi ise Ticaret ve Sanayi Odaları’nda atıyor. En az İskenderun ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odaları kadar önemli olan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası ise ekonominin nabzını anlık tutuyor.
Genç, çalışkan ve vizyoner bir isim olan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, yıllardır çözüm bekleyen onlarca sorunu ortak akılla çözmek adına İskenderun ve Erzin Ticaret ve Sanayi Odaları başta olmak üzere Payas OSB Yönetim Kuruluyla da işbirliği yapıyor.
Yıllar sonra ilk kez güçbirliği ve ortak akıl duruşu sergileyen bir anlayışla karşılaşmış olmaktan mutluyum.
Seçildiği günden bu yana yoğun ziyaret ve demeçlerini takip ettiğimiz ve haberlerini yayınladığımız Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek sohbet ettik.
Gelecek adına umut veren bir ortak akıl duruşundan dolayı Ercan Yıldırım başkanı kutladım.
Biz, birlikte güçlü ve birlikte güzeliz mesajı çok önemli…
Ercan Yıldırım’ın yanında misafirleri vardı. Onlarla da sohbet ettik.
Özellikle önemsediğimiz bir konu olan İskenderun-Ceyhan arası Otoyol Turnike sorununun çözüm için verilen mücadelesini destekliyorum.
İskenderun ve Erzin TSO ve Payas OSB ile yapılan güç birliğinin büyük bir sinerjiye dönüşmesi en büyük temennim.
İskenderun’dan Payas’a 3 TL, Dörtyol 3.5 TL gibi…
Günlük binlerce araç !
E-91 karayolunda trafik sıkışıklığı ise kelle koltukta gidiyorsun.
Tırlar, kamyonlar, hız yapan otomobiller !
Halbuki Adana, Mersin ve Gaziantep’te olduğu gibi ilçeler arası geçişler çevre yolu şeklinde düzenlense mükemmel olacak, E91 karayolu rahatlayacak, trafik kazalarının önüne geçilecek.
İşte yıllardır bir türlü çözüme kavuşmayan bu sorun başta olmak üzere, bölge ticari kuruluşları ve esnafların sorunlarının çözümü için önemli adımlar atan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım’ı kutluyorum.
Özellikle ortak akıl duruşunu takdir ediyorum…
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet