Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Okul Temizlik Hizmetleri Doruk Noktasına Ulaştı

Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri Hummalı bayram performansının ardından tatil dahi yapmadan

Okul Temizlik Hizmetleri Doruk Noktasına Ulaştı

Eğitim   A+a-

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı öncesinde ilçe merkezinin yanı sıra özellikle mahalle statüsü kazanmış köy okullarında başlatmış oldukları temizlik çalışmaları temizlik hizmetlerinin doruk noktasına ulaşmasını sağladı.
Konuyla ilgili Kırıkhan Temizlik işleri Müdürü Ömer Faruk Güder yapmış olduğu açıklamada; “İnsan sağlığı her şeyin üstündedir düsturu taşıyan Belediye Başkanımızın bizlere vermiş olduğu özel talimatları harfiyen uygulayabilmek için bütün ekiplerimizle birlikte gece, gündüz demeden çalışmaktayız. Öncelikle temizlik ekiplerimizin Kurban Bayramı süresince sergilemiş oldukları çalışma tempoları ve sonrasında tatil dahi yapmandan hem cami ve ibadethanelerimiz de hem de okullarımızda yapılan temizlik hizmetlerindeki sıra dışı çalışmalarından dolayı bütün ekibime teşekkür ederim.
2 ayrı ekip ile bir haftalık süre içerisinde 12 okulumuzun temizliği tamamlandı. Okul temizliklerimiz, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı başlayıncaya kadar devam edecektir. Ayrıca, okulların açılmasından sonrada ihtiyaç durumunda çalışmalarımız Eğitim-Öğretim yılı süresince devam edecektir” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar