Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şahin:”Hatay’a el birliği ile bir şeyler kazandırmamız lazım”

CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Şahin:”Hatay’a el birliği ile bir şeyler kazandırmamız lazım”

Ekonomi   A+a-

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin, ülke ve bölgede yaşanan son ekonomik gelişmeler ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.
Ağırlıklı olarak projelerin ele alındığı ziyarette söz alan CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin, “Sivil toplum kuruluşlarının ülkenin ve bölgenin geleceğinde önemli etkenlerdir. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletvekili olarak bölgemize ne kadar katkı verebiliriz onun mücadelesini veriyoruz. Hatay’a el birliği ile bir şeyler kazandırmamız lazım. Bu konuda hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bizim görevimiz muhalefet olarak mevcut iktidarın çalışmalarını takip edip, yanlışlarını gördüğümüz zaman uyarmak zorundayız. İktidar da muhalefeti dikkate almalıdır. Milletvekili olarak Hatay’ın başlıca sorunları olan Laboratuvar konusunu, Yayladağı sınır kapısının açılması, Reyhanlı barajı konusu, Suriyeli sığınmacıların sorunları, bölgemizde ihtiyacı önemli derecede hissedilen Organize Sanayi Bölgesi konusu, Hatay’ın teşviklerden faydalanması, Narenciye Entegre tesislerinin ve soğuk hava depolarının kurulması Angus meselesi olmak üzere birçok konunun takibini yapıyorum. Bölgemizin belli başlı sorunlarının çözümü için elim gen gelen gayreti göstereceğim” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, İskenderun ve bölgenin sorunlarını içeren dosyalı milletvekili Suzan Şahin’e teslim ederek, “İTSO olarak bizlerde bu konuları yakından takip ediyoruz. Bölgemizin en önemli sivil toplum kuruluşu olarak yaptığımız çalışmalarda siyasilerimizin de yanımızda olması sevindirici. İskenderun ve bölgemizin gelişmesi için el birliği ile çalışılması lazım. İskenderun önümüzdeki yıllarda ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha da iyi yerlere geleceğini umut ediyoruz Bunu da hep birlikte başaracağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
CHP Hatay milletvekili Suzan Şahin’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO muhasip üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Hıdır Güneş ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar