Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Polat Kara’dan, İGC’ye Ziyaret

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam vekili Dr. Polat Kara, İskenderun Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Polat Kara’dan, İGC’ye Ziyaret

Ekonomi   A+a-

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri ile samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Polat Kara, bölgenin ekonomik ve kültürel değerleri hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Dinamik yapısı ile Türkiye’nin sayılı illeri arasında yer alacak kapasitede olan İskenderun ve çevresinin ülke ekonomisine verdiği katkının önemine değinen Kaymakam Kara, “Ülkemizin her noktasının ayrı bir güzelliği ve özelliği var. İskenderun demir-çelik sektörünün merkezi konumunda. Tarım, turizm ve sanayinin paralel gelişmesi durumunda, bölgemizin yıldızı daha da parlayacaktır” şeklinde konuştu.
İGC Başkanı Veysel Cıncık ise, bölgemiz genelinde görev yapan mülki amirlerin sorumluluklarını layığı ile yerine getirdiğini ve halk ile çok güzel diyaloglar kurduğunu ifade etti. Cıncık, gazetecilerin de Devlet-Millet arasındaki köprü olma görevini memnuniyetle ifa ettiklerini belirterek, ziyaretinden dolayı Kaymakam Polat Kara’ya teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş