Skip Navigation Links

Gül, Başarısının Sırlarını Yıldızlarla Paylaştı

Tufan Yıldızlar Koleji Kariyer Günü Etkinliğinde Çelik-İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri Cengiz Gül'ü Konuk Etti

Dünya   A+a-

 
 
Tufan Yıldızlar Koleji Kariyer Günü Etkinliğinde Çelik-İş Sendikası Teşkilatlandırma Sekreteri Cengiz Gül’ü Konuk Etti 
Tufan Yıldızlar Kolejinin, öğrencilerinin geleceklerini şekillendirmelerine ışık tutmak, onların ufuklarını genişletmek ve kendi alanlarında başarı kazanmış örnek kişilerle öğrencileri buluşturmak amacıyla düzenlediği “Kariyer Günleri” etkinliğinde İskenderun Demirçelikspor Başkanlığı, Çelik-İş İskenderun Şube Başkanlığı, İSDEMİR Vakfı Başkanlığı ve Çelik-İş Sendikası Genel Merkez Teşkilatlandırma Sekreterliği görevlerini başarıyla sürdüren Ali Cengiz GÜL’ü ağırladı.
 
12 Mayıs Perşembe günü Tufan Yıldızlar Koleji Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
 
Ali Cengiz GÜL’ün kısa özgeçmişinin sunulmasının ardından Ali Cengiz Gül öğrencilerle sohbetine başladı. Köy kökenli bir ailenin çocuğu olduğunu vurgulayan GÜL, daha İlkokul üçüncü sınıftayken ilk demokrasi yarışını sınıf başkanlığı konusunda ablasına karşı verdiğini ve bu yarıştan galip ayrıldığını belirtti. Antakya Endüstri Meslek Lisesini bitirdikten sonra Eğitim Fakültesini kazanmasının tüm öğrenciler için bir örnek olmasını istedi. İstedikten, çalıştıktan sonra başarılamayacak şey yoktur, dedi.
 
İskenderun Demirçelikspor’da çıktığı ilk futbol maçında burada kulüp Başkanı olma hedefini kendisi için koyduğunu ve bu hedefi gerçekleştirdiğini anlatan GÜL, başarının ilk koşulunun hedefler belirlemek olduğunun altını çizdi.
 
Soru-cevap bölümünde öğrencilerden gelen sendikal faaliyetler – demokrasi ilişkisini yorumlarken, sendikal hareketlerin güçlü olmasının demokrasiyi de güçlendireceğini belirtti.
 
GÜL, yine bir öğrenci sorusuna cevap olarak İSDEMİR’in özelleştirilmesi sırasında Çelik-İş olmasaydı belki de İSDEMİR, tıpkı İskenderun Limanı gibi kapanma aşamasına gelebilirdi, dedi.
 
Öğrencilerin kendisine bir buket takdiminin ardından, Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN tarafından Sayın Ali Cengiz GÜL’e bir plaket sunuldu, bunun üzerine Sayın Gül, Yönetim Kurulu Başkanımızın Eşi Menekşe Tufan’a İSDEMİR Spor Kulübünün formasını hediye etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet