Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Daha Yeşil Bir Belen İçin Çalışıyoruz.

Hatay’da aktif çalışan ilçe Belediyeleri arasında örnek çalışma sistemiyle üst sıralarda yer alan Belen Belediyesi, yine adından sıkça söz ettirmeye d

Daha Yeşil Bir Belen İçin Çalışıyoruz.

Yerel   A+a-

Düzenli çalışma yöntemiyle vatandaşlardan olumlu geri dönüş olan Belen Belediyesi bu kez de park ve bahçelerde yapmış olduğu çalışmalarla fark yaratmaya devam ediyor.
Fen İşlerine bağlı Park ve Bahçe sorumlu Amiri Kemal Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada;
“Belediyemizin sorumluluğunda bulunan alanlarda çevre güzelliği ve doğallık için elimizden geleni yapıyoruz. Başkanımız Adnan Vurucu’da ilçemizi ilgilendiren her alanda olduğu gibi bu konuda da hassasiyetlerini gösteriyor. Park ve Bahçe birimi personellerimiz çevre düzenleme, ağaç dikim çalışmaları, çim biçme, mevsimlik çiçek ekimi, yeşil alanları sulama, park, refüj ve yeşil alanların düzenlenme çalışmaları kapsamında aralıksız hizmet vermeye devam ediyor. Park ve Bahçe çalışanları olarak 5’i kadın personel olmak üzere toplamda 22 personelle ile çalışarak kusursuz ve titiz çalışmalarıyla vatandaşın her daim takdirini kazanmaktayız. Bu personellerden 2’si Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde temizlik ve dış bakım işleri ile ilgilenirken, 3 tanesi de Parklardaki aletlerin temizliği işiyle ilgileniyor. Senede 3 defa tüm mahallelerimizde ağaç budama işlemini gerçekleştirerek ağaçların daha sağlıklı büyümeleri ve görünmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle çam ağaçlarının her ne kadar uzun ömürlü ve sağlam bir gövde yapısına sahip olsa da aşırı büyümeleri ve etrafı kaplamaları nedeniyle Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçe birimi personellerimiz zarar görmüş dalları temizleyerek ağaç boyutlarını da küçültmektedirler” İfadelerini kullandı.
Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Ağaçlar temiz bir hava için oksijen içeren vazgeçilmez hazinelerimizdir. Bizlerde Belenin güzelliğine güzellik katmak adına yeşil alanlarımızın bakımını aksatmıyoruz. Vatandaşlarımızda gereken hassasiyeti göstererek bizlere destek oluyor. Vatandaşlarıma buradan seslenmek istiyorum. Evlerini ve bahçelerini hem sağlık açısından hem de güzel görünümü sağlamak amacıyla gelecek kuşaklara daha güzel bir Belen bırakabilmek için el birliği ile yeşillendirelim. ifadelerini kullanarak sözlerine son verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar