Skip Navigation Links

'Hep Destek Oldunuz Hakkınızı Helal Edin'

İzmir Güney Deniz Saha Komutanlığı'na tayini çıkan İskenderun Deniz Üs Komutanı Kurmay Albay Aykar Tekin, gazetecilere veda etti;

'Hep Destek Oldunuz Hakkınızı Helal Edin'

Gündem   A+a-

İzmir Güney Deniz Saha Komutanlığı'na tayini çıkan İskenderun Deniz Üs Komutanı Aykar Tekin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ne veda ziyaretinde bulundu. Kurmay Albay Tekin, burada görev yaptığı süre içinde İskenderun'a önemli hizmetler yapma gayreti içinde olduklarını belirtti.
Deniz Üs Komutanı Albay Aykar Tekin'i İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi ve nezaket çerçevesinde geçen veda ziyaretinde konuşan Albay Tekin, "İskenderun Türkiye'nin en önemli yerleşim yerlerinden biri. Gerek ekonomik, gerekse sosyal yönden büyük öneme sahip. Görev yaptığım süre içinde hep önemli hizmetler yapmayı hedefledik. Siz basın mensuplarına da bu süre zarfında desteklerinizden doları çok teşekkür ediyorum. Sürekli iyi diyaloglar içinde olduk. Sizleri tanıdığımdan ötürü çok mutluyum. İzmir'e yolunuz düştüğünde orada da bir yeriniz olduğunu unutmayın! Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin"dedi.
Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ise, bölgemizin gelişmesine katkıda sağlayan tüm idarecilere her zaman destek olduklarını önemle ifade etti. Başkan Cıncık, Kurmay Albay Aykar Tekin'e yeni görev yerinde başarılar diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet