Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hado İçin İskeleyi Vermek İstemiyorum !

Vicdanım Rahat! Yargı Orda Niye Gitmiyorlar?

Hado İçin İskeleyi Vermek İstemiyorum !Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, açtığı ağzını yumdu gözünü.
HBB Başkanı Lütfü Savaş’la eleştirilerine başlayan Başkan Seyfi Dingil, MHP İskenderun Meclis üyelerinin iddiaları ve hatta AK Parti’li bazı meclis üyelerinin destekler tavrı üzerine sorulan sorular üzerine, “4.5 yıldır ne bekliyorlar? Yargı orada ! Ellerinde ne belge, bilgi varsa versinler!” dedi ve iftira düzeyinde iddiaları da yargıya taşıdığını söyledi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Hado projesi nedeniyle iskeleyi gümrük, free shop, kafe, yolcu bekleme salonu gibi müştemilat için istemesini eleştiren Seyfi Dingil, bölge halkının denizle iç içe nefes alacağı tek yer olması nedeniyle vermek istemediğini söyledi.
Eleştirilerini sürdüren Başkan Seyfi Dingil, Hatay Büyükşehir Belediyesi, ‘T’yi andıran iskelenin tamamını istiyor. Bu şekilde burası gümrük sahasına dönüşecek, içerisine kafeterya, fren shop büfe, bekleme salonu olacaktı. Bizede iskelenin girişinde 5 metre yer vereceklerdi. İnsanlarımız iskeleyi kullanamayacaklardı. Ben de kabul etmedim. Dedim ki, gümrük sahasını dışarıya taşıyın, vatandaşlarımız iskelede yürüsün. Haftada 1 gün gelecek feribot için, insanlarımızın iskele dışında kalması ne kadar doğru? İskele için Milli Emlak’a her sene 200 bin lira para ödüyoruz. Biz buraya ilk günden beri tesislerle donatıp para kazanmayı bilmiyor muyuz? Ama insanlarımız gezsin istiyoruz? O yüzden HBB’nin iskeledeki projesine karşıyız. HADO seferleri yapılsın, ama iskeleyi kullanım şekli yanlış.”
Eleştirilerine Pac meydanı battı çıktı projesi ile devam eden Başkan Dingil, trafik sorununu çözmeyeceğini, açıklanan ilk projenin çok güzel olduğunu, mevcut projenin ise bir çok sıkıntılı tarafı olduğunu iddia etti.
Toplantıdan satırbaşları;
- Yeni hastane Ziraat bahçesine değil, TOKİ konutları civarında yapılacak..
- Envitec’ten şikayetçiyim..
- Bütçemiz 110 milyon lira, gücümüz nispetinde hizmet ediyoruz..
- Battı çıktı transit geçişe katkı sundu, trafik yine sıkışacak..
- Asfalt Makinası aldık, artık daha ucuz maliyet olacak, asfalt sorunu kalmayacak..
- Eski Karayolları arazi için ihale yapıldı, çok güzel bir park olacak..
- HATSU içme suyu arıtma tesisinin vanasını neden açmıyor?
- Hakkımda dedikodu yapanlar, erkek olun! Varsa belgesi olan yargıya gitsin.
- Ve son olarak, yerel seçimlerde belediye başkanlığı görevine ikinci dönem için talibim!
Bir çok konuda eleştiri ve iddiaları da yanıtlayan Başkan Seyfi Dingil’in bu iddialara yanıtlarının tüm ayrıntıları haberin videosunda…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hado İçin İskeleyi Vermek İstemiyorum ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar