Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil’den Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Seyfi Dingil’den Yoğun Hafta Sonu Mesaisi

Yerel   A+a-

Cumartesi ve pazar günü farklı yerlerdeki birçok programa katılan Başkan Seyfi Dingil,“ halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.
İlk olarak devlet hastanesine geçen Başkan Seyfi Dingil, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile hastanede tedavi gören Arsuz İlçe başkanı Nadim Tan'a ve hastanede tedavi gören Amigo Zafer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın'ı ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, şoför esnafının yaşamış olduğu sıkıntıların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulundu.
Sakarya Mahallesinde Hacı Şerif Tosyalı cami kuran kursu talebeleri tarafından hazırlanan kermesi ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, kermesin açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Bekbele'de kendisini davet eden Okyay ailesine misafir olan Başkan Seyfi Dingil,ev sahipleri ile sohbet ederek teşekkürlerini iletti.
Ardından kent genelinde taziye, düğün ve nikâh merasimlerine katılan Başkan Seyfi Dingil, göreve geldiği günden buyana sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek,” halkımız ile bir araya gelmeyi de ihmal etmiyoruz. Vatandaşlarımızın hem iyi hem de kötü günlerinde sürekli yanlarında oluyor mutlu günlerinin sevinçlerini, acı günlerinin acılarını paylaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir programla dur durak bilmeden halkımız ile bir araya geldik. Bundan sonra da aynı şekilde vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye özen göstereceğiz” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Seyfi Dingil, Şehit Ferhat Gedik’in Şahadetinin Sene-İ Devriyesi Nedeni İle Okutulan Mevlid-İ Şerife Katıldı
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Trabzon’un Maçka ilçesinde geçen yıl şehit olan hemşerimiz Jandarma Astsubay kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in şahadetinin Sene-i Devriyesi nedeniyle Bekbele’deki baba evinde okutulan mevlidi şerife katıldı.
Mevlid-i şerif programına, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi, Dingil, emniyet müdürü Mustafa Mithat Tolunay siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar askeri ve sivil erkân ile şehidin akrabaları ve vatandaşlar katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından ilçe müftülüğünde görevli imamlar tarafından Şehit Ferhat Gedik ve tüm şehitlerimiz için dua okundu.
Mevlit sonrasında İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehidin anne ve babası ve ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet