Skip Navigation Links

2. Turizm Festivali Bugün Start Alıyor

Samandağ Turizm İşletmeciler ve Yatırımcıları Derneği (SATİYAD) tarafından düzenlenen 2. Turizm Fest bugün(13.08.2018) başlıyor.

2. Turizm Festivali Bugün Start Alıyor

Kültür Sanat   A+a-

Bugün saat 18:00’da Deniz Sitesi Hz. Hızır Parkı’nda yapılacak açılışla Turizm Fest start alacak. 6 gün sürecek festivalin bugünkü programında; Milletvekilleri, İlçe Kaymakamı, Büyükşehir Belediye Başkanı, Samandağ Belediye Başkanı, ATSO Başkanı ve Birim amirlerinin katılacağı açılış maçı gerçekleşecek.
Festival Komitesi tarafından yapılan açıklamada; “ Samandağ’da Sosyal ve Kültürel aktiviteleri arttırmak hedefindeyiz. Sportif faaliyetlerle gençlerimizi kötü madde ve uyuşturucu madde kullanımından uzak tutmayı, sanata ve spor özendirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Komite ve Dernek Başkanı Tahsin Boğday, bu yıl ikincisini düzenledikleri festivale tüm Samandağ halkının davetli olduğunu belirterek; “ Bizler bu festivali kamu yararına yapmaktayız. Tamamı ile halkımızı düşünmekteyiz. Bir festivali organize etmek büyük emek ve maddiyat ister. Bizler bu taşın altına elimizi koyduk. Az sponsorumuz var. Başta Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e ve diğer sponsorlarımızın hepsine teşekkür ederim. Elimizden gelenin en güzelini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu sene festivalimizi Hz Hızır Parkında gerçekleştireceğiz. Tüm Hatay halkını bekliyoruz.” dedi.
TurizmFest Programı
13 Ağustos Pazartesi
"13 Ağustos Pazartesi saat 18:00'da Büyükşehir Belediye Başkanı,Samandağ Kaymakamı, Samandağ Emniyet Müdürü,Samandağ Belediye Başkanı,ATSO Başkanı,Milletvekilleri ve Tüm Mülki idari amirlerin katılacağı bir açılış maçı ile festival başlayacak ve katılımcıların maçları başlayacak.
14 Ağustos Salı
Sabah saat 09:00'da Pilates ve Zumba Eğitmeni Ebru Yüksek ile Sabah Sporu
Saat 16:00 ile 19:00 arası Turnuva Maçları
Saat 21:00 ile 22:00 arası Yerel Grup "Zehra Ceren Reyhan" sahnesi
15 Ağustos Çarşamba
Saat 16:00 19:00 arası Turnuvalar
Saat 18:00 da Uçurtmanı Kap Gel Etkinliği
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet