Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen’de Zabıtalar Görev Başında...

Belen Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı zabıta personeli, Belen’de faaliyet gösteren esnafları denetleyerek halkın tüketim hakkını,

Belen’de Zabıtalar Görev Başında...

Yerel   A+a-

daha sağlıklı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için büyük çaba harcıyor.
Vatandaşların her türden şikayetlerine geri dönüş sağlayarak günün her anında hummalı bir şekilde çözüme kavuşturma adına çalışan zabıta ekipleri, her zaman olduğu gibi yine çalışmalarıyla göz dolduruyor.
Denetimler hakkında açıklamada bulunan Belen Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Ekiz;
“Zabıta görevlilerimiz büyük özveri göstererek günün her saatinde, sabah akşam gerektiğinde hafta sonu bile büyük bir özen göstererek çalışmaya devam ediyorlar. Şu sıralar en çok şikayet aldığımız noktalardan biri olan Halil Bey Mahallesindeki çevre gürültüsü şikayetlerini yerinde gözlemlemek için saha ziyaretlerinde bulunduk. Sarımazı mahallemizde bulunan bu fırının baca gazı kontrollerini gelen şikayetler üzerine gerçekleştirdik. Yine bu denetimler kapsamında halkımızın sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek durumları engellemek Sarımazı mahallesindeki markette denetlemelerde bulunarak ürünlerin son kullanma tarihi hakkında işletme sahibine bilgilendirme de bulunulduk. Bütün bunların yanı sıra Kıcı mahallemizden başlayarak Bakras’a kadar yol kenarındaki küçük esnaflarımızın yıpranmış tüm Türk Bayraklarını değiştirerek daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık.”
Zabıta biriminin Belen Belediyesinin, sahadaki en önemli yüzü olduğunu belirten Ekiz; Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’nun desteği ile birlikte belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Başkanımız göreve geldiği günlerden itibaren verdiği talimatlarla daha da titiz bir çalışma sistemi oluşturduk, tüm zabıta ekipleri canla başla çalışıyoruz ve vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam alanı sunuyor olmaktan da çok mutluyuz.” Şeklinde konuştı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar