Skip Navigation Links

Doğru Cevap’tan Ekolojik Okul Adımları !

Hatay’ın en büyük kampüsü özelliğine sahip İskenderun Doğru Cevap Okulları’nda yaparak yaşayarak eğitim

Doğru Cevap’tan Ekolojik Okul Adımları !Web
TV

Eğitim   A+a-

 öğretim vermeyi hedeflediklerini belirten Cihan Emir, ayakları toprağa değen, bitkilerin gelişimini uygulamalı bir şekilde gözlemleyen, hayatın içinde olan çocuklar yetiştirmek istediklerine dikkat çekti ve en büyük avantajlarının ekolojik okul altyapısına vurgu yaptı.
Cihan Emir: “ormanlık alan içerisinde açık hava dersliklerimiz, hayvanat bahçelerimiz, park alanlarımız olacak yani çocuklar eğlenerek orada kendi meyvelerini, sebzelerini yetiştirerek mutlu olacaklar ve eve götürüp ailesiyle yiyecekler.”
Çocukların betonarme yapılardan, dersliklerden kurtarılması gerektiğini belirten İskenderun Doğru Cevap Okulları Kurucu Müdürü Cihan Emir, kampüsün 8 dönüme yakın ormanlık alanının ekolojik okul hedefinde önemli rol oynayacağına vurgu yaptı ve şöyle dedi:
Aynı zamanda bizim en büyük sıkıntımız çocuklarımızın betonarme yapılardan kurtulması, ayağının toprağa değmesi, yaşayarak, yaparak öğrenmesi. Şimdi bizim kampüs alanımız şuan buna belki de bölgedeki en müsait ortam. 25 dönümlük alanın zaten 8 dönümü zaten ormanlık alan. Bu yüzden bizim ekolojik okul olmak gibi de bir artımız var. Yani çocuklarımız 8 dönümlük orman içerisinde sadece çektikleri oksijenle bile yaşıtlarıyla karşılaştırıldığında ciddi bir fark yaratacaklar. O ormanlık alan içerisinde açık hava dersliklerimiz olacak, hayvanat bahçelerimiz olacak, park alanlarımız olacak yani çocuklar eğlenerek orada kendi meyvelerini, sebzelerini yetiştirerek eve götürüp ailesiyle yiyecek.
 
 
 
 
Doğru Cevap’tan Ekolojik Okul Adımları ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet