Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vekiller Hassa’da Yolları İnceledi

Karayolları 5.Bölge Müdürü ve Ak Parti milletvekilleri Hassa’da yol çalışmalarını yerinde incelediler.

Vekiller Hassa’da Yolları İnceledi

Yerel   A+a-

Hassa Akbez Mahallesi çarşı merkezinde üç aydır devam eden çevre yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek çarşı esnafını bilgilendirdiler.
Hatay Ak Parti Milletvekilleri;
Hüseyin Yayman,Hüseyin Şanverdi,Sabahat Özgürsoy Çelik,Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, Karayolları 5.Bölge Müdürü Yakup Dost,Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran,Hassa belediye Başkanı Abdurrahman Demirel,Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve beraberlerindeki heyet Hassa Akbez mahallesi ve Hassa Buhara Mahalle kavşağında incelemelerde bulundular.
Hassa Akbez Mahallesi çarşı merkezinde üç aydır devam eden çevre yolu çalışmaları çerçevesinde yıkılan ve yıkılacak işyerleri hakkında çarşı esnafı bilgilendirildi. Yeni oluşturulacak yol güzergahları ve kavşaklar hakkında yöre halkı ve esnaf birinci yetkili ve etkili kişiler tarafından bilgilendirilmesi Hassa halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman;
“Gadasını Aldığım Akbezliler “ diyerek başladığı konuşmalarına;
Devletimizin bütün etkili ve yetkili organları olarak ,sizlerin yanına geldik.Yapılan işi ve yapılacak çalışmaları hep beraber yerinde inceledik.Gelişen ve değişen Hassa’ya en güzel hizmeti vermek için buradayız. Yaşanılabilir bir kent yaşamı için gayret ediyoruz. Trafiği rahatlatacak ve esnafımızı daha canlı kılacak bir şehir planlaması için sizlerle beraberiz. Buna biz karar vereceğiz, Akbezli karar verecek, Hassalı karar verecek”dedi.
Milletvekili Yayman;
Yeni Türkiye düzenindeki yönetim anlayışının, “Halkın devletin ayağına değil, devletin halkın ayağına gitmek suretiyle hizmet götürmek olduğunu sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar