Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Belediyesi'nden Üretim Arttırıcı Çalışmalar

Kırıkhan’ın her karışını hizmet için şantiyeye çeviren Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, daha hızlı ve daha fazla hizmet için,

Kırıkhan Belediyesi'nden Üretim  Arttırıcı ÇalışmalarWeb
TV

Kırıkhan   A+a-

 2.Gurup maden ocağında üretim arttırıcı çalışmalar yapmaya devam ediyor.
 
Bu bağlamda, 27.07.2018 tarihi itibariyle, doğalgaz alt ve üst yapı çalışmalarıyla, rutin olarak devam eden asfaltlama ve parke kilit taşı döşeme çalışmaları için 31/2012-05 ruhsat numaralı Kırıkhan Belediyesine ait Maden ocağı ve Kırma eleme tesisinde boyutlandırılan malzeme, üretimin arttırılması amacıyla, gerekli yasal izinlerin ve iş güvenliği tedbirlerinin de alınmasıyla birlikte 2. Gurup maden ocağında patlatma işlemi gerçekleştirildi.
 
Yapılan bu çalışmalar sonucunda, saatte 250 ton üretim yapan Hatay’ın en büyük asfalt şantiyesi, parke – kilit taşı atölyeleri için daha fazla üretim malzemesi elde edilecek ve buna bağlı olarak daha hızlı hizmet verilmiş olacak.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “İlçemizin dört bir yanında kilit ve parke taşı döşeme çalışmalarımız, sıcak asfalt ve yama çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.
 
Daha fazla ve daha hızlı hizmet elbette ki üretimin arttırılmasıyla gerçekleşir. Bu manada bugün 27.07.2018 tarihinde üretim arttırma çalışmaları kapsamında gerekli kurumlara yasal izinlerin ve iş güvenliği tedbirlerinin alınmasıyla birlikte Jandarma eşliğinde gelen patlayıcı maddelerin sayımı yapıldıktan sonra 2. Gurup maden ocağımızda patlatma çalışması yaptık. Elde ettiğimiz üretimlerle ilçemizin güzel insanlarına vereceğimiz, asfaltlama çalışmalarımız, parke ve kilit taşı çalışmalarımız hayırlı olsun. Asfalt ve kilit taşı Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
Kırıkhan Belediyesi'nden Üretim  Arttırıcı Çalışmalar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar