Skip Navigation Links

Dereceye Giren Şampiyonlara Ödüllerini Başkan Nazım Culha Verdi..

Nazım Culha, ilçede düzenlenen Uluslararası Drone Şampiyonası Türkiye Etabı finallerinde dereceye giren yarışmacılara ödüllerini verdi.

Dereceye Giren Şampiyonlara Ödüllerini Başkan Nazım Culha Verdi..Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede düzenlenen Uluslararası Drone Şampiyonası Türkiye Etabı finallerinde dereceye giren yarışmacılara ödüllerini verdi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Uluslararası Drone Yarışları Federasyonunun düzenlediği, Türkiye Etabının Arsuz’da gerçekleştirildiği şampiyonanın finallerini izledi. CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Kılınç, Meclis Üyeleri’nin de katıldığı organizasyonda, yarışlar sonucunda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Geçen sene bu şampiyonanın sadece bir ayağını gerçekleştirdiklerini, ama bu sene şampiyonanın tamamının Arsuz’da yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Culha, “ Böyle önemli bir etkinliğin öncelikle bizim ilçemizde yapılmasından dolayı duyduğum memnuniyeti, sevinci ifade etmek istiyorum. Ayrıca şampiyon olan ve bu şampiyona neticesinde bizi uluslararası düzeyde temsil edecek olan kardeşimizi de kutluyorum. Birinci, ikinci, üçüncü olan, bütün yarışan arkadaşlarımı kutluyorum. Hem bayrağımızı Amerika’da dalgalandıracağından dolayı kutluyorum, hem de bu arkadaşlarımızın burada yaptığı etkinlikleri ulusal ve uluslararası düzeyde bizi tanıtacaklar, biz onun için de teşekkür ediyoruz. Ayrıca biz geçen sene de arkadaşlarımızla birlikteydik. Bu yarışmaların bir ayağı burada yapıldı. Ama bu sene bu şampiyona burada yapıldı. Burada özellikle Hava Sporları Federasyonu’muzun çok ciddi katkıları var. Ve Dorne Yarışçıları Kulübünün yetkililerinin de bizi tekrar tercih etmeleri ve burada böyle bir etkinliği yapmalarından dolayı biz de çok memnunuz, onlara da teşekkür ediyorum. Ayrıca sayın kaymakamımız izinliler, kendileri şu an da yoklar. Onun da çok ciddi emekleri var. Kamp Müdürümüz, İlçe Spor Müdürümüz Sayın Oğuzhan Müdürüme de teşekkür ediyorum. Kaymakamlık çalışanları, belediye çalışanları onların da çok ciddi emekleri var. Onlar perde arkasında biz perde önündeyiz. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu şampiyonanın başta ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Yarışmacı arkadaşımıza başarılar diliyorum. İnşallah Amerika’da birinci olacak,” şeklinde konuştu. Türkiye Hava Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Turhan tarafından Başkan Nazım Culha ’ya teşekkür plaketi takdim edilerek, dereceye giren yarışmacılara kupaları verildi. Şampiyonada birinci olan yarışmacı kupasını Başkan Culha'nın elinden aldı. Amerikan’ın Las Vegas eyaletinde, 32 ülke sporcularının katılımıyla gerçekleştirilecek Uluslararası Drone Şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Ardından Arsuz Kent Meydanında gösteri uçuşu gerçekleştirildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Dereceye Giren Şampiyonlara Ödüllerini Başkan Nazım Culha Verdi.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet