Skip Navigation Links

Başkan Yavuz Aşkla Çalışmaya Devam Ediyor

Gelişen, değişen, büyüyen Kırıkhan’ın Mimarı olan

 Başkan Yavuz Aşkla Çalışmaya Devam Ediyor

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, göreve geldiği ilk günden bu güne kadar yapmış olduğu devasa projelerle Kırıkhan’ı Hatay’ın lider ilçesi yaptı.
“Birlikte başaracağız” sloganıyla yola çıkıp Kırıkhan’a hizmet noktasında toplumun her kesimini hizmete dâhil eden ve bu bağlamda eski bölge Milletvekili Mehmet Öntürk, Kültür Bakan yardımcılığı dönemi ve mevcut 27.dönem Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, STK temsilcileri, iş adamları ve hemşerilerinin de tam desteğiyle, birlikte tarih yazılarak Kırıkhan’a Doğalgazın gelmesi münasebetiyle başlatılan doğalgaz altyapı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Yapılan Doğalgaz çalışmaları kapsamında ilk etapta başlatılan Cumhuriyet mahallesi, Yeni mahalle ve Tayfur Sökmen Bulvarı ile ikinci etapta başlatılan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, İnönü Bulvarı ve Şehit Onur Karasu Bulvarında ise altyapı çalışmaları yeni tamamlandı.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Fen İşleri Müdürlüğü hizmet ekibine verdiği talimatlar doğrultusunda Muhsin Yazıcıoğlu bulvarı ve İnönü Bulvarında Doğalgaz altyapı çalışmaları sonrasında halkın yaz ayında toz ve topraktan etkilenmemesi için asfalt yama çalışması gerçekleştirilmeye devam ediliyor.
Ayrıca, Tayfur Sökmen Caddesinde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve asfaltlama çalışmaları iki ayrı ekiple tüm hızıyla devam ediyor.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ yaptığı açıklamada; “ Göreve gelmeden önce hizmetin en iyisine layık olan Kırıkhan’ın güzel insanlarına söz vermiştik.
Hamdolsun ki yüce Rabbim sizlere vermiş olduğum sözlerde beni mahcup etmedi ve hemşerilerimize vermiş olduğumuz vaatlerin % 90’ lık kısmını tamamlamak nasip oldu.
Bundan sonraki kısa süre içerisinde de devam eden hizmetlerimizi tamamlamayı hedefliyoruz.
Bu mana da bütün hemşerilerimiz görüp yaşamaktadır ki, bugün Kırıkhan’ın her tarafını şantiyeye çevirdik. Bütün ekiplerimizle arı gibi çalışmaya devam ediyoruz, bundan sonra da görev süremizin tamamlanmasına kadar aynı şevkle devam edeceğiz.
Elbette ki bu başarılı hizmetleri ilçe halkımız ve hizmet ekiplerimizle birlikte başardık. Bundan sonrada birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu manada memleketimize hizmette emeği geçip destek olan bütün hemşerilerimize sonuz şükranlarımı sunarım” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet