Skip Navigation Links

Başkan Culha Hüyük Mahallesi Halkıyla Buluştu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hüyük mahallesi halkı ve esnafıyla bir araya gelerek, onların taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Başkan Culha Hüyük Mahallesi Halkıyla BuluştuWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ’ya, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri eşlik etti. Esnaf ve aile ziyaretlerini neredeyse her gün yapmaya çalıştığını Belirten Başkan Culha, düzenlenen bu toplantıların esnafların ve mahalle sakinlerinin dertlerini, sıkıntılarını, taleplerini dinlemek ve onlara kesin çözüm bulmak adına yapıldığını belirtti. Belediyenin yapmış olduğu, yapımı devam eden ve proje aşamasında olan birçok hizmeti anlattı. Esnaflara yönelik yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Nazım Culha, “ Bu toplantı bir sohbet toplantısı. Esnafımızla, mahallelimizle bir araya gelmek, onların sıkıntılarını taleplerini ve bazı konular hakkında varsa önerilerini dinlemek amacıyla bu toplantıları gerçekleştiriyoruz. Biliyorsunuz son dönemlerde imar affı ile ilgili bir çalışma var. Bununla alakalı sorularınız varsa, yetkili arkadaşlarımız bu konu hakkında sizleri bilgilendirecekler. Sadece bu konuda değil, hangi konuda sorunuz varsa, yetkili arkadaşlarımız, müdürlerimiz burada, sorularınıza detaylı bir şekilde cevap vereceklerdir,” ifadelerine yer verdi.
Ardından Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü Özgür Murt imar affı ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Mahalle sakinleri ve Esnafların tüm sorularına cevap bulduğu toplantı, hatıra fotoğrafı çektirerek son buldu.
 
 
 
 
Başkan Culha Hüyük Mahallesi Halkıyla Buluştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet