Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç Mahallesi’nde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

Arsuz’da Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarıyla, Karaağaç Mahallesi’nde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Doğalgazın Arsuz halkının yaşam kalitesini arttıracağını belirten Başkan Culha, “Doğalgazın ilçede kullanılmasıyla beraber, ilçede ikamet eden hemşerilerimizin ve tatil için misafir olarak ilçemize gelen vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracaktır. Şu anda Karaağaç’ta, sadece ana caddeler üzerinde değil, mahallenin ara sokaklarında bile çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların sonlandığı ve en kısa sürede sonlanacağı alanlarda doğal gaz kullanımına başlanacaktır. Bu konuda mahalle sakinlerimiz, çalışmaların sonlandığı yerlerde, AKSA Gaz’a başvuru yaparak, aboneliklerini en kısa sürede başlatabilirler. Ayrıca AKSA Gaz’a başvuru ve talebin çok olması, yetkililer tarafından daha hızlı ve daha fazla yatırım yapılmasını sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın bunun bilinciyle AKSA Gaz’a başvurmaları gerekmektedir. ” ifadelerini kullandı.
Ardından doğal gaz çalışmalarında görev alan personelle beraber çay içen Nazım Culha, mahalle sakinlerinden Hüseyin Keskin’in evine misafiri olarak, doğal gaz çalışmalarının mahallede nasıl karşılandığı konusunda mahallelinin duygu ve düşüncelerini dinledi
 
 
Arsuz’da Doğal Gaz Çalışmaları Devam Ediyor  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş