Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Asaşspor Futbol Okulu Yıldızları Keşfediyor

Türkiye’nin saygın filtre üreticilerinden Asaş Filtre Sanayi bünyesindeki İskenderun Asaş Spor Futbol Okulu,

Asaşspor Futbol Okulu Yıldızları KeşfediyorWeb
TV

Spor   A+a-

 yaz tatilini en verimli şekilde geçirmek, sporla iç içe bir hayat yaşamak isteyen çocukları yetiştirmeye devam ediyor.
Çocuklara paylaşmayı, ekip ruhunu, dayanışmayı ve de disiplinli olmayı öğreten tecrübeli Futbol Antrenörü Halit Ersoy, hepsi birer yıldız futbolcu adayı miniklerin en doğru şekilde yetişmesi için yoğun çaba sarfediyor.
Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’in sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçen ve yıllardır çeşitli kulüplerin altyapısına bir çok yıldız futbolcu yetiştiren Asaşspor, haftanın iki günü için aylık sadece sembolik 25 TL aidat alıyor.
Hocaları Halit Ersoy’un bazen zorlu idmanlarında ter döken minik yıldızların en sevdiği anlar ise su molası ve de Asaşspor Başkanı Zeki Göçmen’in serinleten ikramlarının dağıtıldığı anlar oluyor.
 
Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde haftanın Salı ve Perşembe günleri sabah saat 08.30-11.00 saatleri arasında İskenderun Belediyesinin sahil kısmındaki Spor kompleksinde çalışan Asaş Spor futbol okulunun çalışmaları neşe içerisinde geçiyor.
Tecrübeli futbol adamı Halit Ersoy, iki gruptan oluşan futbol okulunda, çocukların geleceğe güvenle bakmaları, özgüveni yüksek, mücadeleci, disiplinli bir şekilde başarıya odaklanmış bir şekilde yetişmeleri için çalıştıklarını söyledi.
İskenderun Asaş Spor Teknik Direktörü Halit Ersoy, verdiği destekten dolayı Asaş Filtre Sanayi Yönetim kurulu Başkanı Zeki Göçmen'e teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Asaşspor Futbol Okulu Yıldızları Keşfediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar