Skip Navigation Links

Palmiye Dr. Serkan Erkan’la Genel Cerrahı Üçledi…

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi İstanbul Üniversitesi mezunu, kamu ve özel sektör deneyimli genel cerrah operatör Dr. Serkan Erkan

Palmiye Dr. Serkan Erkan’la Genel Cerrahı Üçledi…

Sağlık   A+a-

İskenderun Özel Palmiye Hastanesi İstanbul Üniversitesi mezunu, kamu ve özel sektör deneyimli genel cerrah operatör Dr. Serkan Erkan'ı da hekim kadrosuna dahil ederek, genel cerrah sayısını üçe çıkardı.
İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Yılmaz Şahutoğlu sağlık sektörünün dinamik bir süreç olduğunu, bu süreçlerde dinamik ve atılımlar içerisinde yer alacaklarını her defasında ifade ettiklerini söyledi.
Başhekim Şahutoğlu, Palmiye hastanesi olarak ilk kurulduğumuz gündün itibaren temel insan değerleri etik ve ahlakı değerlerden sapmadan tıbbın en son teknolojisini ve bilgi daracığını kullanarak bünyesine hizmet verecek kapasitesine sahip en iyi yetişmiş hekim kadrosuyla yola devam etme azim ve kararlılığı içerisinde olduklarını kaydetti.
Sürekli büyüyen ve genişleyen aile yapısını ciddi manada hep kalite hem de hizmet anlamında büyüten bir kurum olmanın ciddi gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başhekim Şahutoğlu “Genel cerrahi alanında bundan sonra güçlü olan kadromuza Türkiye’nin en iyi kurumunda eğitimini almış ve en iyi kurumlarında ihtisaslarını tamamlamış Sarkan Erkan, arkadaşımızda bize katıldı. Gerçekten çok önemli operasyonları hizmet etmiş bir arkadaşımızın bünyemizde bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra etik değerleri yüksek olan bu arkadaşımız da palmiye ailesinde bölge halkına en iyi hizmeti verecektir şimdiden kendisini kutluyorum” dedi.
Bölgemizin İnsanını Yakından Tanıyorum
İskenderun Palmiye hastanesinde göreve başlayan Operatör Doktor Genel Cerrah uzmanı Dr. Serkan Erkan da Palmiye ailesi arasında bulunmaktan onur ve guru duyduğunu belirterek “İstanbul üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. Ankara Araştırma ve Eğitim hastanesinde genel cerrahi uzmanlık eğitimini aldım. Daha sonra ise mecburi hizmet nedeniyle Mardin Devlet hastanesinde görev yapmaya başladım. Buradaki görev tamamlandıktan sonra ise memleketim Hatay’a gelerek Kırıkhan’da özel bir hastanede gelen cerrah uzmanı olarak 10 yıl çalıştım. Bölgemizin insanını çok yakından tanıyorum” diye konuştu.
Özel Palmiye Hastanesini mesleği geleceği açısından çok da iyi bir tercih olacağı kanaatini taşıdığını sözlerine ekleyen Dr. Serkan Erkan “Hastanenin fiziki alt yapısı, teknik donanımı, özellikle etik çalışma ahlakı ve tecrübeli ekibinden dolayı bu hastaneyi tercih ettim. Bundan sonraki aşamada inanıyorum ki çok başarılı işler yapacağız. Özellikle Kanser cerrahisi, ileri laparoskopik cerrahisi obezite cerrahisi, acil travma cerrahisi ve her türlü genel cerrahi işlerini burada başarıyla yapacağımıza inancım tam. Palmiye ailesinde bulunmaktan son derece mutlu olduğumu belirtirken İskenderun ve bölge halkına hizmet edeceğimi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet