Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhteşem Düğün!

İskenderun’un saygın işadamlarından Mahir Taner ile CHP İlçe YK Üyesi Yılmaz Akbay’ın dünür olduğu Selen ile Mert’in düğünü görülmeye değerdi.

Muhteşem Düğün!

Magazin   A+a-

İskenderun’un başarılı işadamlarından Mahir Taner’in, Çukurova Üniversitesi Dermatoloji Doktoru olan kızı Selen ile CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Akbay’ın oğlu başarılı mimar Mert, görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
İssos Otel’de gerçekleştirilen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP’nin bir önceki milletvekili Mevlüt Dudu, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Çukurova Üniversitesi akademisyenleri, siyasiler, Oda başkanları, işadamları, AHM ortakları Hasan Yıldırım, Ali Tekten ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Büyüleyen Dans
Görkemli geçen düğünde genç çiftin anne ve babaları Mahir-Fatma Taner ile Zekiye-Yılmaz Akbay çifti duygulu anlar yaşadı. Müzik eşliğinde eğlenen konuklar, gelin ve damadı bir an olsun yalnız bırakmadı. Güzeller güzeli Dr. Selen ve İskenderun’un başarılı ve yakışıklı Mimarlarından Mert çifti, danslarıyla ilgiyi üzerlerine çektiler. Düğün pastasını keserek konuklara ikram eden Selen ve Mert masaları da gezerek konuklara teşekkür ettiler.
Peri Masalı Gibi..
Peri masalını andıran düğünde işadamları Mahir Taner ve Yılmaz Akbay da şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Masaları tek tek gezerek, konuklarla ilgilenen Mahir Taner ve Yılmaz Akbay’ın mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mahir Taner’in yakın dostları, Gelişim Hastanesi YK Başkanı Metin Yıldız, AKİB Başkanı Uğur Ateş, Av. Dündar Çetin düğün merasimine büyük coşku kattılar. Mahir Taner’in dünürü Zeki Aytaş renkli duruşuyla geceye damga vurdu. Mert’in amcası İskenderun’un başarılı avukatlarından Bülent Akbay’ın mutluluğu görülmeye değerdi. Birbirlerine çok yakışan genç çift konukların hayran bakışları arasında mutluluğun doruğuna ulaşırken, düğün merasiminde alkış tufanı kopuyordu. Günün sonunda gecenin kahramanları balayının yolunu tuttu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar