Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Zabıtasından Örnek Davranış

Yaptığı her işte örnek olmaya gayret gösteren İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, davranışları ve vatandaşla olan iletişimiyle göz doldurmaya devam

İskenderun Belediyesi Zabıtasından Örnek Davranış

Yerel   A+a-

İskenderun Belediyesi sınırları içinde yaşayan vatandaşlarımızın huzurunu ve sağlığını sağlamak adına önemli görevler yapan İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri yaşlılara ve engellilere gösterdikleri örnek davranışlarla göz doldurmaya devam ediyor.
Çeşitli işlemler için İskenderun Belediyesine gelen 75 yaşındaki yürümekte zorluk çeken yaşlı teyzeyi fark eden Zabıta memurları, teyzenin yanına kadar gidip ona destek oldular ve onu zabıta aracıyla evine kadar bıraktılar. Zabıtanın bu davranışı vatandaşlardan büyük takdir topladı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ,"Ekiplerimiz her daim iyi işlere imza atıyorlar. İlçemizin huzuru ve refahı için canla başla çalışan zabıtalarımızın bu örnek davranışı bizi ziyadesiyle memnun etti. Biz bu göreve "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir" düsturuyla geldik. Yaşlılar, engelliler bizim en önceliğimizdir. Onlara sahip çıkmalıyız. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran olumsuzlukları kaldırmak ve yaşlılara yardımcı olmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdürmekteyiz" dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet