Skip Navigation Links

Çocuklar Zumba İle Coştu

HBB'den geleceğin dansçılarına zumba kursu

Çocuklar Zumba İle Coştu

Yaşam   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde Hatay’a kazandırılan ve bugüne kadar geçen süre zarfında birçok amatör ve profesyonel turnuvaya ev sahipliği yapan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, bünyesinde açtığı kurslarla yaklaşık 2 bin kişinin spor yapmasına imkan sunuyor.
Basketboldan okçuluğa, voleyboldan, masa tenisine kadar birçok branşta spor yapabilme imkanı sunan, Türkiye’nin 2’inci büyük kompleksi olma özelliği ile öne çıkan merkezde, geleceğin dansçıları da yetişiyor. Yaz kursları kapsamında hayata geçirilen ve her yaştan öğrencinin yer aldığı zumba dansı kursuna özellikle minikler yoğun ilgi gösteriyor.

MİNİKLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Geleceğimizin teminatı olan çocukların el, ayak, göz ve kondisyon gelişimine katkı sağlayan kurs ile minikler sosyalleşmenin yanı sıra hareketli müzikler eşliğinde dans ederek eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor. Çocukların yaz tatillerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerini hedeflediklerinin altını çizen HBB Zumba Fitness Eğitmeni Gizem Gider, keyifli vakit geçirmenin yanı sıra okul yorgunluğunu atmak isteyen tüm çocukların ücretsiz zumba kursundan faydalanabileceğini belirtti.
Zumba dansı kursuna gelerek oldukça keyifli zaman geçiren öğrenciler, gerek eğitici gerekse sportif alanda birçok dalda eğitim imkânı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet